Τι να φορέσω στην παραλία;

Έτοιμη για παραλία κι αυτό το καλοκαίρι; Φόρεσες το μαγιό, το καπέλο σου, τα γυαλιά σου, πήρες και τη μεγάλη τσάντα σου αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις μέχρι να πας στην...παραλία; Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες και κάποια tips για να αναβαθμίσεις το ντύσιμό σου και να είσαι υπέροχη και στιλάτη στην παραλία. 

Τι να φορέσω στην παραλία;

Τι να φορέσω στην παραλία;

1. Μονόχρωμα μακριά καφτάνια - Συνδύασε το καφτάνι σου με ένα καπέλο μικρό ή μεγάλο και μερικά καλοκαιρινά ασημένια κοσμήματα για boho στυλ. Φόρεσε δερμάτινα σανδάλια ή σαγιονάρες κι είσαι έτοιμη για την παραλία για μια ολόκληρη μέρα.

2. Εθνικ πολύχρωμα μακριά καφτάνια- Ακολούθησε το ίδιο στυλ, με ένα panama hat ή ακόμη και τιρμπάν ή μαντήλι. Φόρεσε αν θες δυο βραχιόλια, δερμάτινα σανδάλια και κράτα μια καλοκαιρινή τσάντα με κρόσια. 

3. Χαλαρές παντελόνες συνδυασμένες με το πάνω μέρος του μαγιό σου. Είτε φοράς ολόσωμο, είτε μπικίνι, μια χαλαρή παντελόνα συνδυάζεται τέλεια. Χωρίς να χρειάζεσαι τίποτε άλλο, φοράς τα γυαλιά και το καπέλο σου και είσαι απλή και στιλάτη στην παραλία.  

4. Τζιν σορτσάκια συνδυασμένα με κιμονό- Αυτή η μόδα με τα σορτσάκια παραμένει στην πρωτη γραμμή και φέτος. Φόρεσέ τα με κιμονό, μακριά ή κοντά, το μαγιώ σου από μέσα ή μπλουζάκια crop top, καπέλα και boho κοσμήματα. 

5. Τζιν σορτσάκια συνδυασμένα με απλά t-shirt. Νεανικό, φρέσκο, απλό. Το αγαπημένο σου μακώ μπλουζάκι, δεμένο σ΄ένα κόμπο για ν΄αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά, μαλλιά πιασμένα ψηλά και τι άλλο θες; Μόνο το χαμόγελό σου.

6. Μονόχρωμες λευκές μπλούζες και μακριά πουκάμισα, φορεμένα πάνω από το μαγιώ. Είναι ό,τι πιο στιλάτο αλλά προϋποθέτει τέλειες αναλογίες αφού το σώμα μένει στην ουσία... ακάλυπτο. Συνδύασε το πουκάμισο ή τη μακριά μπλούζα με ένα τυρμπάν, μαντήλι ή καπέλο και χρυσούς κρίκους και γίνε η σταρ της παραλίας.

7. Κοντό φόρεμα σε έντονα χρώματα που φοριέται από το πρωί στη θάλασσα ως το βράδυ στο μπαρ του νησιού. Ακόμη και στη δουλειά μπορείς να πας έτσι φορώντας φεύγοντας από κάτω το... μαγιώ σου.

Θέλεις κι άλλες ιδέες για το ντύσιμό σου; Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook και μπες στη μεγάλη παρέα του womanow.gr 

WOMANNOW.GR LOVES...