Η μόδα στα μαλλιά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα

bang3Το καλοκαίρι τα ταλαιπωρήσαμε, το φθινόπωρο ας τους φερθούμε καλύτερα. Οι σχεδιαστές μας δίνουν πολλές ιδέες για να ανανεώσουμε το look τους και μαζί με αυτά να ανανεωθούμε και οι ίδιες.

low pony1. Χαμηλή αλογοουρά
Την είδαμε στις περισσότερες πασαρέλες, την προτείνουμε ανεπιφύλακτα

για όλες όσες έχουν μακριά μαλλιά. Αυστηρή στο κέντρο ή πιο χαλαρή στα δεξιά ή τα αριστερά, δίνει στιλ είναι πολύ πολύ εύκολη.

wet2. Wet look
Χρησιμοποιείστε λίγο τζελ για wet look στις ρίζες των μαλλιών σας και τραβήξτε τα προς τα πίσω είτε χαίτη, είτε με έναν ψηλό κότσο. Ο οίκος Gucci το συνδύασε με έντονο make up στα μάτια.

bangs3. Φράντζα
Η φράντζα δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Φέτος όμως κάποιοι το παράκαναν. Μην διστάσετε να αφήσετε τη φράντζα σας να αγγίξει τις βλεφαρίδες σας (φροντίστε όμως να βλέπετε).

blow dry4. Χαλαρό στέγνωμα
Φέτος η μόδα στα μαλλιά είναι υπέρ μας καθώς δεν απαιτεί πολύωρη προετοιμασία και προσπάθεια. Μάλιστα πολλοί οίκοι προτείνουν ένα απλό στέγνωμα και... έξω από την πόρτα. Η χωρίστρα κοντά στο κέντρο (όχι απαραίτητα ίσια) επιτείνει την αίσθηση της ανεμελιάς και της απλότητας.

right left5. Μεγάλες χωρίστρες
Προς τα δεξιά ή τα αριστερά, οι μεγάλες χωρίστρες θα φορεθούν πολύ φέτος. Συνδυασμένες με χαμηλούς κότσους ή με ίδια λιτά μαλλιά, θεωρείται ένα από τα απόλυτα trend του φετινού χειμώνα.

WOMANNOW.GR LOVES...