Η κλασική δαντέλα είναι trend

big dantelaΟι νύφες την αγαπούν. Οι μαμάδες τους τη λατρεύουν. Διαλέγουν μέτρα δαντέλας για την πιο όμορφη στιγμή τους. Συνήθως σαντιγύ, που είναι αυτή η λεπτή δαντέλα, τόσο φίνα και κομψή. Όμως η δαντέλα πρωταγωνιστεί και στη ζωή μας. Κιπούρ, ελαστική, με χρώμα ή λευκή, κατεβαίνει στο δρόμο, αγκαλιάζει βαμβακερά υφάσματα και συνδυάζεται ακόμη και με τζιν.

b731665840e1d580abf9c51c14e9b0cca9ce1981531b2622bd9c091faceece50Γίνεται σορτσάκι,μπλούζα, φούστα ή μια λεπτομέρεια στο φόρεμά μας... Την αγαπάμε κι ας μην είμαστε... νύφες. Εσείς;

eb68f2a6222a00883e9d2d653523b1d5diorΠώς να τη συνδυάσουμε:

1.Μην βάλετε δυο είδη δαντέλας μαζί. Γενικά αποφύγετε να ντυθείτε με δαντέλα από πάνω ως κάτω, εκτός αν πρόκειται για φόρεμα ή deux pieces.

2.Είναι κακόγουστο να φαίνεται το εσώρουχό σας εκτός αν είναι στο χρώμα του δέρματος. Γενικά προσπαθήστε να φοράτε ένα λεπτό μπλουζάκι με τιραντάκι (μεταξωτό, βαμβακερό) μέσα από ένα διαφανές κομμάτι δαντέλας. Επίσης μπορείτε σ΄ένα βραδινό φόρεμα να ζητήσετε από μία μοδίστρα να σας περάσει φόδρα ελαστική στο χρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

3.Αποφύγετε τις ελαστικές δαντέλες ή τις πολύ φθηνές γιατί το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

4.Αν θέλετε να τολμήσετε μια χρωματιστή δαντέλα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην ποιότητα της και να τη συνδυάσετε με κάτι πολύ απλό, άσπρη ή μαύρη φούστα ή παντελόνι και λιτά κοσμήματα.

5.Φορέστε τη με το τζιν παντελόνι σας, με το τζιν σορτσάκι σας, με ένα δερμάτινο μπουφάν.

6. Η κάθε δαντέλα έχει τις... ώρες της. Δεν μπορείτε να πάτε στο γραφείο με ένα μπλουζάκι από δαντέλα σαντιγύ εκτός αν είναι το αποχαιρετιστήριο σας πάρτυ επειδή κερδίσατε το τζόκερ! Υπάρχουν όμως δεκάδες είδη δαντέλας για πρωί.

7. Τον χειμώνα ταιριάζει τέλεια μ΄ένα μαλακό μοχέρ πουλόβερ!

 

 

 

 

 

WOMANNOW.GR LOVES...