Αν θέλετε μια διαφορετική σαλάτα για ένα τραπέζι, μπουφέ ή για να συνοδεύσετε το κρέας σας σε μια βραδιά στο σπίτι, δοκιμάστε αυτή τη δροσερή κι εντυπωσιακή σαλάτα που γίνεται γρήγορα!
Τι θα χρειαστούμε για την σαλάτα με πεπόνι, προσούτο και μοτσαρέλα
- Πράσινη σαλάτα κομμένη
- Κομμάτια από πεπόνι
- Ένα πακέτο προσούτο πάρμας ή σπεκ (αν θέλετε)
- Μικρά κομμάτια (στρογγυλά) μοτσαρέλα
Για το dressing
- 1 κ.γ μουστάρδα
- 2 κ.γ ξύδι (μπορείτε και μπαλσάμικο να χρησιμοποιήσετε)
- Μέλι
- Λάδι ελιάς
- Αλάτι, πιπέρι
Πώς θα ετοιμάσουμε τη σαλάτα
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά για το dressing.
- Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια την πρασινάδα, τα βάζουμε σε μεγάλο μπολ και τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια πεπονιού, μοτσαρέλας και προσούτου.
- Περιχύνουμε με το dressing
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΣΙΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΟΣΤΙΜΗ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
Θέλετε κι άλλες ιδέες για συνταγές, διατροφή, μόδα, μακιγιάζ, σχέσεις; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα, κάτι νέο έχουμε για σας!
http://womannow.gr/n/3640