Εύκολα χτενίσματα, για τις... άσχημες μέρες των μαλλιών μας!

Ξυπνάτε το πρωί να πάτε στη δουλειά και τα μαλλιά σας δεν στρώνουν. Ή μπορεί να μην έχετε προλάβει να τα φτιάξετε αφού λουστήκατε και τώρα να μην μπορείτε να τα συμμαζέψετε. Ο χρόνος περνάει, πρέπει να φύγετε και η μόνη λύση που σκέφτεστε είναι να πάτε με... καπέλο στη δουλειά. Μην απελπίζεστε, σε όλες συμβαίνει τα μαλλιά να έχουν... άσχημες μέρες, γι αυτό κι εμείς σας προτείνουμε μερικά πανεύκολα χτενίσματα που γίνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο για να δείχνετε περιποιημένη κι όμορφη. Όχι πανικός λοιπόν, πάρτε τσιμπιδάκια, λαστιχάκια και προϊόντα φορμαρίσματος μαλλιών και ξεκινάμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

1. Πλαϊνό messy πιάσιμο 

hair 8Αυτό το χτένισμα ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα μήκη και είδη μαλλιών (ίσια, σπαστά, σγουρά). Πιάνετε στα γρήγορα μια πλαϊνή κοτσίδα, χαμηλά πίσω και κάτω από το ύψος του αυτιού, χωρίς να τα τραβήξετε πολύ τα μαλλιά σας και στερεώνετε με τσιμπιδάκια. Όσο πιο μακριά και κατεστραμμένα είναι τα μαλλιά σας στις άκρες, τόσο τα "κρύβετε" γυρίζοντάς τα μέσα στο πιάσιμο με τα τσιμπιδάκια. Για πολύ μακριά μαλλιά χρησιμοποιείστε φουρκέτες. Αφήστε τούφες να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας!

2.  Wet look σε κότσο 

hair 11Αυτή είναι η γνωστή εύκολη και παλιά λύση για ένα γρήγορο χτένισμα όταν τα μαλλιά δεν "στρώνουν". Χρησιμοποιείστε τζελ, χτενίστε τα μαλλιά σας κι ανάλογα με την πυκνότητα και το μήκος τους τα πιάνετε σε κοτσίδα με λαστιχάκι ή απλώς με μερικά τσιμπιδάκια.

3. Wet look με τα μαλλιά κάτω 

hair 10Αυτή είναι μια παραλλαγή του εύκολου χτενίσματος με τζελ, με τη διαφορά ότι δεν αφήνουμε να φαίνονται βρεγμένα τα μαλλιά κάτω (οι άκρες). Αυτό εξάλλου είναι και το τελευταίο trend για το καλοκαίρι 2015. Τα βουρτσίζετε λοιπόν κι είστε έτοιμες για το γραφείο!

4. Μισά μαλλιά πιασμένα πάνω με όγκο στην κορυφή 

hair 5Ο όγκος που θα δώσετε στην κορυφή (ναι με το κλασικό κρεπάρισμα!) ξεγελάει το μάτι κι έτσι τα μαλλιά φαίνονται περιποιημένα. Αν έχετε φράντζες τις αφήνετε να πλαισιώνουν το πρόσωπο και μαζεύετε με ένα λαστιχάκι ή τσιμπιδάκια τα μισά μαλλιά πίσω. Τα υπόλοιπα τα αφήνετε κάτω.

5. Τραβήξτε την προσοχή μ΄ένα αξεσουάρ μαλλιών 

Ένας φιόγκος, μια χοντρή κορδέλα ή όποιο άλλο αξεσουάρ μαλλιών σας αρέσει είναι ιδανικό για να ολοκληρώσετε ένα χτένισμα με μια αλογοουρά ή με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω.

6. Κάντε ένα messy σινιόν

Πιάνετε όλα τα μαλλιά πίσω σα να θέλετε να κάνετε μια αλογοουρά. Στρίβετε την αλογοουρά, χωρίς όμως να την έχετε πιάσει με λαστιχάκι και στερεώνετε με τσιμπιδάκια και φουρκέτες σε ένα messy σινιόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για τα μαλλιά, τα ρούχα, το μακιγιάζ σας; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να τα μαθαίνετε πλέον, όλα!

WOMANNOW.GR LOVES...