Ατμόσφαιρα με στυλ

keria se vazaΔημιουργεί ατμόσφαιρα, σε χαλαρώνει, σε ηρεμεί. Το φως των κεριών είναι αγχολυτικό και σε γεμίζει θετική ενέργεια ένας χώρος που φωτίζεται από κεριά. Βάλτε τα παντού. Στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα, στο μπάνιο σας. Τώρα το καλοκαίρι δημιουργείτε το πιο... zen σκηνικό στη βεράντα σας ανάβοντας μόνο κεριά. Κι αν αναρωτιέστε πού θα τα βάλετε, εμείς σας δίνουμε μερικές πολύ απλές ιδέες για να ...δημιουργήσετε.

1.Κεριά μέσα σε γυάλινα βάζα: Μπορεί ήδη να έχετε μερικά, αν όχι, στο εμπόριο κυκλοφορούν γιάλες και βάζα σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 8 με 10 ευρώ. Μπορείτε να βάλετε στον πάτο τους λίγη άμμο, μικρά βότσαλα ή απολύτως τίποτα και να τοποθετήσετε τα κεριά. Πάρτε δερμάτινα κορδόνια- τέλεια στο χρώμα της άμμου- και τυλίξτε τα βάζα.

Πάντα να έχετε πολλά λευκά κεριά στο σπίτι σας. Δημιουργούν μιά ρομαντική ατμόφαιρα και κλέβουν τις εντυπώσεις. Μην περιμένετε όμως να έχετε κόσμο για να τα ανάψετε. Κάντε το ακόμη κι όταν είστε μόνη, ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική!

CANDLES42.Κεριά σε δίσκο: Τοποθετήστε μερικά κεριά ίδιου χρώματος σ΄ένα δίσκο που δεν χρησιμοποιείτε πια και βάλτε γύρω αποξηραμένα μικρά φυτά, κανέλλες ή ότι άλλο σκεφτείτε.

3.Κεριά σε κουβά: Είναι μιά πολύ  πρωτότυπη ιδέα. Ένας παλιός κουβάς σαν αυτόν που είχαν στα πηγάδια για να βγάζουν νερό, άμμος και μέσα καρφωμένα μερικά λεπτά λευκά κεριά θα δώσουν έναν μυστηριακό τόνο στο χώρο σας!

WOMANNOW.GR LOVES...