Απίθανα χτενίσματα με τα πιο μοδάτα hair accessories

214faf1c3c5e9b6dc08b8c2cc2063afef2a0fc5c544a72d76416bd0dc642bad6PHOTO © PETER STIGTER FILENAME IS DESIGNER NAME WOMANSWEAR FALL/WINTER 2010f7d1dfcec793320ac40ba7aaf1876e71hair8bigΌταν είμαστε μικρές είχαμε ένα κουτί γεμάτο με τσιμπιδάκια, κοκαλάκια, στέκες και κορδέλες. Τα χρόνια πέρασαν και τ΄αφήσαμε όλ΄αυτά μόνο για περιπτώσεις... γυμναστηρίου, που θέλουμε απαραιτήτως να πιάσουμε ψηλά τα μαλλιά μας. Και η αλήθεια είναι οτι δεν δίναμε κι ιδιαίτερη σημασία στο κοκαλάκι.

Στις αρχές της δεκαετίας του 90 έκαναν την εμφάνισή τους οι στέκες. Εκείνες οι χοντρές που είχαν πάνω από στρας μέχρι δαντέλες και σίγουρα θα είχατε μία για να... στολίσετε το χτένισμά σας στο ρεβεγιόν. Αυτή τη σεζόν τα hair accessories έχουν επιστρέψει, όχι ακριβώς όπως τα θυμόμαστε, αφού έχουν επιρροές από τις δεκαετίες των 60ς και των 40ς. Δίνουν απίθανο στυλ στις εμφανίσεις μας και κάνουν τα χτενίσματά μας ακόμη πιο θηλυκά και με αέρα κομψότητας. Σε όποιο μήκος κι αν είναι τα μαλλιά σας μπορείτε να ξαναβάλετε τα τσιμπιδάκια και τις κορδέλες στη ζωή σας. Πάρτε ιδέες για το πώς θα φορέσετε τα hair accessories, καθίστε αναπαυτικά στο μπουντουάρ σας και...δημιουργήστε υπέροχα χτενίσματα.

1.Βάλτε μια κορδέλα σφιχτά, κοντά στη ρίζα των μαλλιών σας, αφού ήδη έχετε κάνει ένα σινιόν ή ένα ψηλό κότσο.

2.Τοποθετήστε πολλά τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα, όλα από την ίδια πλευρά. Μπορείτε να έχετε ήδη πιάσει τα μαλλιά σας σ΄ένα χαμηλό κότσο, αλλά και να τα έχετε αφήσει ανέμελα κάτω.

3.Πιάστε με μια μεταξωτή κορδέλα σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα (γιορτές έρχονται εξάλλου) τη χαλαρή κοτσίδα που ήδη θα έχετε κάνει στα μαλλιά σας, ώστε να δημιουργηθεί ένας μικρός ανέμελος κότσος που θα τον συγκρατεί μόνο η κορδέλα.

4.Κάντε ένα εντυπωσιακό σινιόν με όγκο και βάλτε μπροστά μια χοντρή κορδέλα ή μια στέκα- ακόμη καλύτερα- που θα μοιάζει με κορδέλα.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και μ΄ένα μακρύ μονόχρωμο φουλάρι.

5.Πιάστε τα μισά σας μαλλιά πάνω, αφού έχετε δώσει όγκο στην κορυφή και δέστε μια λεπτή κορδέλα σε φιόγκο. Υπάρχουν και τσιμπιδάκια που πάνω τους έχουν κολλημένους φιόγκους. Ίσως αυτό σας βολεύει περισσότερο.

WOMANNOW.GR LOVES...