Αλλάξτε τη ζωή σας, αλλάζοντας το σπίτι σας

443e95533598f6d3b7e749db3b59b365Το σπίτι μας είναι ο καθρέφτης της ζωής μας. Κι αν νιώθετε πως δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλετε, δεν έχετε τη σχέση που επιθυμείτε με τον σύντροφό σας, δεν παίρνετε ικανοποίηση από τη δουλειά σας ή είστε κολλημένοι σε εμπόδια (που συχνά εμείς οι ίδιοι οι άνθρωποι υποσυνείδητα βάζουμε στον εαυτό μας επειδή φοβόμαστε την αλλαγή) ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στο σπίτι σας και να το οργανώσετε, να το αλλάξετε για να αλλάξετε τη ζωή σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! Αφήστε λοιπόν την θετική ενέργεια να πλημμυρίσει το σπίτι σας και τη ζωή σας κάνοντας τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ Θ ΑΝΑΝΕΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ 5 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

1. Kρεβατοκάμαρα 

Μήπως είστε κολλημένοι σε μια σχέση του παρελθόντος; Ανοίξτε τις ντουλάπες σας, πετάξτε, χαρίστε ή αποθηκεύστε τα ρούχα που έχουν αρνητική ενέργεια για εσάς, που έχουν συνδεθεί με μνήμες αρνητικές, τακτοποιήστε τα συρτάρια σας, ξεχωρίστε χαρτιά, βιβλία και περιοδικά και κρατήστε μόνο αυτά που χρειάζεστε. Επιδιορθώστε το κρεβάτι ή το κομοδίνο σας.

Όταν κάνουμε αλλαγές στο χώρο όπου μένουμε, κάνουμε αλλαγές και στη ζωή μας!

2. Αφήστε την ενέργεια να ρέει ελεύθερα 

Ένα ακατάστατο σπίτι εμποδίζει την ενέργεια να ρέει ελεύθερα. Γι αυτό τακτοποιείστε το! Μην βάζετε εμπόδια στην ζωή σας, αφήνοντας εμπόδια ακαταστασίας στο σπίτι σας. Συμμαζέψτε, ανοίξτε τα παράθυρα να μπει φρέσκος αέρας, πλύντε κουρτίνες και υφάσματα επίπλων.

3. Κουζίνα 

Επιδιορθώστε τις λάμπες στην κουζίνα σας και τακτοποιήστε κάθε ντουλάπι. Μην αφήνετε πράγματα στον πάγκο της κουζίνας επειδή δεν ξέρετε που να τα βάλετε γιατί ίσως η ενέργεια αυτή στην κουζίνα σας, σας εμποδίζει να κάνετε τη δίαιτα που τόσο καιρό προσπαθείτε.

709d6b02700489ef201428ee98f92f264. Φωτίστε τον χώρο σας 

Ξεκινήστε από τα πιο σκοτεινά δωμάτια. Βάλτε περισσότερο φως, με λάμπες εδάφους, ανοίξτε τα παράθυρα, βάψτε τους τοίχους με χρώμα, κρεμάστε πίνακες και κάντε το σπίτι σας χαρούμενο, γεμάτο από θετική ενέργεια.

5. Δώστε στο σπίτι σας το προσωπικό σας στυλ

Σας εκφράζει το στυλ του σπιτιού σας; Σας αρέσουν οι πίνακες και οι φωτογραφίες που έχετε στους τοίχους; Το σπίτι μας πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, να αντικατοπτρίζει το δικό μας προσωπικό στυλ, οπότε τι λέτε; Δεν ξεκινάτε να το κοιτάτε... αλλιώς για να το βελτιώσετε ώστε να νιώθετε υπέροχα τα βράδια που θα επιστρέφετε από τη δουλειά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

WOMANNOW.GR LOVES...