5 πράγματα που πρέπει να έχετε στο τσαντάκι σας

tsantakiΕίναι γεγονός πως το περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποτελεί άλυτο γρίφο για τους άντρες. H αλήθεια είναι πως ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να μαντέψει με σιγουριά  τι περιέχει. Πολλές φορές μπορεί να είναι γεμάτη, αλλά ανάμεσα σε κλειδιά, κινητό, πορτοφόλι κι ένοχα μυστικά, πάντα κάτι να λείπει. Ποιο είναι αυτό το κάτι που πάντα ψάχνουμε και ποτέ δεν βρίσκουμε; Τι πρέπει να έχουμε πάντα στο τσαντάκι μας για να μην ερχόμαστε ποτέ σε δύσκολη θέση;

Lip gloss
Ενώ έχουμε πάντα το κραγιόν μαζί μας πολλές φορές ξεχνάμε το αγαπημένο gloss μας. Είναι αυτό που πάντα μας χαρίζει λάμψη και που αντίθετα με το κραγιόν είναι πολύ πιο εύκολο να το εφαρμόσουμε και δεν θα μας λερώσει  ακόμη κι αν το βάλουμε χωρίς καθρέφτη.

Τσιμπιδάκια ή λαστιχάκια για τα μαλλιά
Μπορεί να φυσάει εκεί που θα πάμε, τα μαλλιά μας να μπερδευτούν. Μπορεί ο χορός να κρατήσει πολλές ώρες κι εμείς να ψάχνουμε ένα τρόπο να πιάσουμε τα μαλλιά μας ψηλά γιατί έχουμε ζεσταθεί. Ακόμη και ν΄ανανεώσουμε το χτένισμά μας μπορούμε, έτσι απλά μ΄ένα ωραίο λαστιχάκι ή δυο τσιμπιδάκια.

Παραμάνες
Παίρνουμε μία ή δύο μαζί μας για κάθε περίπτωση. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένες για μια δυσλειτουργία στο ντύσιμό μας.

Διάφανη πούδρα ή στυπόχαρτο
Αφήνουμε τις ογκώδεις συμπαγείς πούδρες και αντικαθιστούμε με μία διάφανη ή το στυπόχαρτο. Θα είμαστε άνετες και γεμάτες αυτοπεποίθηση χωρίς να βαραίνουμε το πρόσωπό μας και την τσάντα μας.

Μέντες και τσίχλες
Έχουμε πάντα ένα μικρό κουτάκι με μέντες ή απλά μερικές τσίχλες στην τσάντα σας για να σιγουρευτούμε ότι το στόμα μας παραμένει δροσερό όλη την ώρα.

Από την Ανθή Μιμηγιάννη

WOMANNOW.GR LOVES...