5 απίθανα hairlooks με μαύρη κορδέλα

hair2hair2ec1833b8fbc1d7d877188a8286979a385c8fd8aa08e396ff011d671a2b49c7e7bigΗ μαύρη μεταξωτή ή βελούδινη κορδέλα είναι τόσο της μόδας τον φετινό χειμώνα, αλλά πάνω απ΄όλα είναι γιορτινή! Δείτε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την φορέσετε και δοκιμάστε την κι απόψε κιόλας!

1.Χοντρή κορδέλα γύρω από το κεφάλι: Δίνει φοβερό στυλ. Μια μεταξωτή φαρδιά κορδέλα χρειάζεστε κι αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα, ανέμελα ή πιασμένα σε χαμηλή κοτσίδα.

2. Λεπτή κορδέλα γύρω από το κεφάλι: Τα μαλλιά πρέπει να είναι φοβερά στιλιζαρισμένα, κρεπαρισμένα πολύ ή λίγο και η κορδέλα στην αρχή του κεφαλιού. Αυτό το look πρότεινε η Carolina Herrera κι ήδη πολλές κυρίες το έχουν υιοθετήσει!

3.Κορδέλα στη γαλλική κοτσίδα: Πλέκετε τα μαλλιά σας σε γαλλική κοτσίδα μαζί με τα την μαύρη κορδέλα. Μπορείτε να το κάνετε σε διάφορες παραλλαγές, εδώ το βλέπουμε με την κορδέλα να έχει αγκαλιάσει όλο το κεφάλι.

4.Κορδέλα στο ponytail: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πολύ απλά. Κάντε μια ωραία κοτσίδα με όλα σας τα μαλλιά, τα δένετε με λαστιχάκι και το καλύπτετε με τη μαύρη κορδέλα. Μπορείτε να αφήσετε μάλιστα την κορδέλα και πολύ μακριά να πέφτει στο ύψος των μαλλιών.

5.Κορδέλα φιόγκος πάνω σε τσιμπιδάκι: Το έχετε ήδη το τσιμπιδάκι με τον φιόγκο πάνω; ή θα το φτιάξετε μόνες σας; Ο,τι κι αν αποφασίσετε, βάζετε έναν φιόγκο πάνω στο σινιόν σας κι όταν γυρίζετε την πλάτη, έχετε μια ωραία έκπληξη γι αυτούς που σας κοιτούν..

WOMANNOW.GR LOVES...