10 απίθανες ιδέες για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά

Θέλετε αυτή τη χρονιά να πρωτοτυπήσετε με τα πασχαλινά σας αυγά; Να τα διακοσμήσετε και να τα χρωματίσετε μαζί με τα παιδιά σας; Να τα βάψετε με ξεχωριστά χρώματα και τεχνικές; Πάρτε λοιπόν αρκετά αυγά, καλά βρασμένα, μαρκαδόρους, χρώματα, υλικά χαρτοκοπτικής, απλώστε τα στο μεγάλο τραπέζι της κουζίνας και ξεκινήστε να δημιουργείτε με τόλμη και φαντασία. Εμείς σας έχουμε τις πιο απίθανες προτάσεις για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά σας!

1. Πασχαλινά αυγά μονόκερος

Με αυτή την κατασκευή τα παιδιά, ειδικά τα κορίτσια θα ξετρελαθούν κι είναι πολύ απλή. Αυτό που χρειάζεστε είναι σίγουρα ένα χαρτόνι, ιδανικά σε χρυσό ή ασημένιο χρώμα, που θα κάνετε χωνί για να τοποθετήσετε στο πάνω κέντρο του αυγού. Ματάκια, στοματάκια με μαρκαδόρο και υπέροχα χάρτινα λουλουδάκια που θα φτιάξετε ρολάροντας μικρές λωρίδες χρωματιστού χαρτιού.

2. Πασχαλινά αυγά με κοτοπουλάκι που βγαίνει

Μην σας φαίνεται τόσο δύσκολο, επειδή είναι πολύ εντυπωσιακό. Αν ακολουθήσετε βήμα βήμα τις εικόνες ξεκινώντας να σχεδιάζετε με μαρκαδόρο τις ρωγμές του αυγού και συνεχίζοντας με κίτρινο μαρκαδόρο στο κέντρο, τα αυγουλάκια- κοτοπουλάκια που σκάνε μύτη, είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά.

3. Πασχαλινά αυγά μπέργκερ

Εδώ αυτό που χρειάζεστε για τα πασχαλινά σας αυγά μπέργκερ, είναι εκτός από τους μαρκαδόρους για να σχεδιάσετε το μπιφτέκι, τη ντομάτα και το σουσάμι, είναι λίγο πράσινο γκοφρέ χαρτί που θα κολλήσετε γύρω από το αυγό για να δημιουργήσετε την αίσθηση του μαρουλιού.

4. Πασχαλινά αυγά παγωτό

Υπέροχη ιδέα, πανεύκολη αφού το μόνο που χρειάζεστε είναι μπογιές κι αν θέλετε και μικρά πον πον για την κορυφή.

5. Πασχαλινά αυγά λαγουδάκια

Δες πώς γίνεται

Χρειάζεστε λίγο ύφασμα ή χαρτί για να δημιουργήσετε τα αυτιά για το λαγουδάκι, μια χάρτινη βάση σε σχήμα καρδιάς για να στέκεται και ένα φιόγκο από ύφασμα!

6. Πασχαλινά αυγά φρούτα

Να μια άλλη υπέροχη ιδές για τα πασχαλινά σας αυγά με σχέδιο φρούτων. Αυτό που χριεάζεστε είναι πράσινο ύφασμα τσόχα ή λεπτό χαρτί για να δημιουργήσετε τα φύλλα.

7. Πασχαλινά αυγά κορίτσια με σκουφάκι μπάνιου

Δες πώς γίνεται

Τυλίξτε το πάνω μέρος του αυγού με ένα χαρτί σε ό,τι χρώμα θέλετε και κολλήστε στην άκρη ένα μικρό λουλούδι. Έτσι έχετε δημιουργήσει το σκουφάκι μπάνιου. Έπειτα ζωγραφίζετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κοριτσιού.

8. Πασχαλινά αυγά κύριοι με μουστάκια

Μπορείτε να βρείτε έτοιμα αυτοκόλλητα στην αγορά για το σχέδιο αυτό, αλλιώς με έναν μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο έχετε δημιουργήσει αυτά τα πολύ πρωτότυπα σχέδια, πάνω στα πασχαλινά σας αυγά.

9. Πασχαλινά αυγά σε ιριδίζουσες αποχρώσεις

10. Πασχαλινά αυγά παλ και χρυσά

Μπες στην παρέα του Instagram με ένα κλικ εδώ και ταξίδεψε στις πιο ωραίες εικόνες που θα σου δώσουν έμπνευση

WOMANNOW.GR LOVES...