Τεχνική για να κοιμηθείς σε 2 λεπτά

Τεχνική για να κοιμηθείς σε 2 λεπτά

Η αϋπνία είναι η νέα "ασθένεια", αφού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο, που η έλλειψη του δημιουργεί πραγματικά προβλήματα. Μήπως σου έχει συμβεί κι εσένα; Να νυστάζεις αλλά να μη μπορείς να κοιμηθείς; Σκέψεις, εικόνες να βολτάρουν στο μυαλό, το σώμα να κάνει βαρελάκια στα σεντόνια και το πρωί να ξυπνάς με μαύρους κύκλους από μια βραδιά χωρίς ποτό και σεξ (για να έλεγες πως τουλάχιστον το ευχαριστήθηκες), απλώς με ελάχιστο ύπνο.

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για τον οργανισμό, το σώμα, την ψυχική και πνευματική μας υγεία. Την ώρα που κοιμόμαστε κάνουμε reset.

Δεκάδες προϊόντα έχουν βγει στο εμπόριο για την καταπολέμηση της αϋπνίας. Κι όμως υπάρχει μια τεχνική τόσο απλή που μπορεί να σε κάνει να κοιμηθείς μέσα σε 2 λεπτά. Βασίζεται στις αναπνοές, οι οποίες πρέπει να γίνονται μόνο από τη μύτη. Θες να τη δοκιμάσεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ- ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ

Τεχνική για να κοιμηθείς σε 2 λεπτά

  • Ξάπλωσε άνετα στο κρεβάτι σου. Χαλάρωσε τα χέρια σου, τα πόδια, το κεφάλι, τους ώμους.
  • Άρχισε να χαλαρώνεις το μέτωπο, τα φρύδια, το στόμα και κατέβα αργά αργά στο λαιμό, το στήθος, την κοιλιά, μέχρι κάτω. Παίρνε βαθιές αναπνοές.
  • Και τώρα ξεκίνα να μετράς 4 δευτερόλεπτα εισπνοή, 7 δευτερόλεπτα κράτημα της αναπνοής και 8 δευτερόλεπτα εκπνοή.
  • Πάρε το χρόνο σου και βρες τον ρυθμό σου. Μην πιεστείς αν δε μπορείς. Συνέχισε στο επόμενο μέχρι να τα καταφέρεις. Η αλήθεια βέβαια είναι πως μετά από λίγες προσπάθειες θα σε έχει πάρει ήδη ο ύπνος και θα ξυπνήσεις πια το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ- ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ

WOMANNOW.GR LOVES...