Πώς θα κάνετε έναν άντρα να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε γι αυτόν

Πώς θα κάνετε έναν άντρα να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε γι αυτόν

1. Δώστε του προσοχή

Όσο κι αν ντρέπεστε ή αισθάνεστε άβολα, για να καταλάβει ένας άντρας ότι σας ενδιαφέρει πρέπει να του δείξετε...προσοχή. Να τον κοιτάτε όταν μιλάει, να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε (με μέτρο) μ΄αυτά που λέει, να γελάτε με τ΄αστεία του. Πολλές γυναίκες έχουν την τάση, όταν τους αρέσει κάποιος, να κοιτούν από την άλλη πλευρά ή να μιλούν με όλους τους άλλους εκτός από αυτόν που τους ενδιαφέρει. Ε, αυτός δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να να καταλάβει το ενδιαφέρον σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΡΤ- ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ

2. Χαμογελάστε του 

Όταν τομ βλέπετε να του χαρίζετε το πιο πλατύ σας χαμόγελο. Να δείχνετε την χαρά σας που τον συνταντάτε και το ίδιο να κάνετε καθ΄όλη τη διάρκεια της συνάντησής σας.

Οι άντρες, καταλαβαίνουν τα απλά, τα παιδικά, δεν έχουν πολύπλοκη σκέψη. Ένα κοίταγμα, ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα μπορεί να είναι τα προφανή, αλλά είναι αυτά που χρειάζεται ένας άντρας για να καταλάβει ότι σας αρέσει! 

3. Μην "παίζετε" με άλλους 

Με το να φλερτάρετε και να γελάτε με τους φίλους σας ή τους φίλους του, ναι μπορεί να τον κάνει να ζηλέψει, αλλά δεν είναι σίγουρο πως αν ενοχληθεί θα συνεχίσει να σας δίνει σημασία, πόσο μάλλον να καταλάβει πως εσείς ενδιαφέρεστε γι αυτόν. Όταν λοιπόν τον βλέπετε, να είστε φιλική με τους άνδρες της παρέας αλλά μέχρι ενός ορίου. Κι όταν συναντάτε παλιούς σας φίλους ενώ εκείνος βρίσκεται στον ίδιο χώρο, δεν χρειάζεται να αγκαλιάζεστε και να φιλιέστε μια ώρα γελώντας ενθουσιασμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ- ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΟΥ

4. Φορέστε κάτι που σας κάνει όμορφη και θα σας κοιτάξει

Αυτό μπορεί να είναι το πιο εύκολο για μια γυναίκα, αφού όταν ενδιαφέρεται για κάποιον, θα γίνει κούκλα, για να τον κατακτήσει. Φορέστε λοιπόν κάτι που θα τον κάνει να γυρίσει να σας κοιτάξει. Με θαυμασμό εννοούμε, όχι για να σας σχολιάσει αρνητικά... Χωρίς υπερβολική επιτήδευση και χωρίς να είστε σούπερ σέξυ (γιατί κι αυτό στην υπερβολή του τρομάζει), ντυθείτε θηλυκά, με ρούχα που σας κολακεύουν κι αισθάνεστε άνετα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5. Μην μιλάτε μόνο περί ανέμων και υδάτων

Έχετε κάτι να πείτε; Μιλήστε. Αν όχι, μην αρχίζετε κουβέντα για τον καιρό και ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα. Μιλήστε με αυτοπεποίθηση γι αυτά που ξέρετε και σωπάστε (όσο κι αν δυσκολεύεστε) σε μια συζήτηση που χρειάζεστε επιχειρήματα και δεν έχετε. Κάντε πλάκα, δείξτε την αστεία σας πλευρά και μην κουτσομπολεύετε.Κάντε του ερωτήσεις, για ν΄ανοιχτεί, να μιλήσει για τον εαυτό του (που τόσο αγαπά όπως όλοι) όχι όμως αδιάκριτες, που θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση.

6. Μην τον εκνευρίζετε και του πάτε κόντρα

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό των στιγμών μιας γυναίκας που ενδιαφέρεται για έναν άντρα είναι να του πηγαίνει...κόντρα. Να διαφωνεί μαζί του. Προσπαθήστε να το ελέγξετε αυτό, γιατί μπορεί αφ΄ενός μεν να εκνευριστεί κι αφ΄ετέρου δε να μην του περάσει καν από το μυαλό ότι μπορεί να σας αρέσει. Και το θέμα μας φυσικά είναι να καταλάβει πόσο σας αρέσει! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΓΙΝΕ Η ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

7. Κάνε του σκοτσέζικο ντους 

Είπαμε θα του δείξεις προσοχή όταν μιλάει, θα γελάς με τα αστεία του, θα τον κοιτάς και θα χαμογελάς αλλά όχι διαρκώς. Θέλει τέχνη αυτό και σωστές δόσεις ενδιαφέροντος κι αδιαφορίας. Μη νιώσει ότι είσαι διαθέσιμη κάθε στιγμή για εκείνον, μην τρέξεις από πίσω του. Εσύ έδωσες τα σημάδια ότι σ΄ενδιαφέρει, άστον εκείνον τώρα να κάνει παιχνίδι και να τρέξει λίγο. Μην του τα δώσουμε κι όλα στο πιάτο, για να έχει κι εκείνος αλλά και το παιχνίδι ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ

Θέλεις κι άλλα άρθρα για σχέσεις, έρωτα, ομορφιά, στυλ, διακόσμηση, μαγειρική; Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook γιατί κάθε μερα κάτι νέο έχουμε για σένα!  

WOMANNOW.GR LOVES...