Πώς θα αδυνατίσετε κάνοντας καύσεις, χωρίς δίαιτα

Πώς θα αδυνατίσετε κάνοντας καύσεις, χωρίς δίαιτα

Θέλετε ένα όμορφο αδύνατο σώμα, χωρίς να ταλαιπωρείστε με δίαιτες, κάνοντας τον μεταβολισμό να δουλέψει καλά και να γίνουν καύσεις; Με αυτά τα μικρά πανεύκολα μυστικά, θα το καταφέρετε μέσα σε περίπου 1 μήνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SUPER 10ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

1. Περπάτημα και τζόκινγκ

Το γρήγορο περπάτημα και το τζόκινγκ κάνουν τον μεταβολισμό να δουλέψει και το σώμα να κάνει καύσεις. Θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα αν αφιερώνετε 40 λεπτά τη μέρα για 3 με 4 φορές την εβδομάδα κάνοντας περπάτημα και τζόκινγκ στο πάρκο, στο δρόμο ή στο γυμναστήριο. Καύσεις γίνονται μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, οπότε μην τα παρατήσετε νωρίτερα.

2. Διαλειμματική προπόνηση 

Κάνοντας περπάτημα για περίπου 20 λεπτά κι έπειτα τρέξιμο για 3 λεπτά, πάλι λίγο περπάτημα και τρέξιμο, κάνετε μικρές ενέσεις τόνωσης του μεταβολισμού που δουλεύει στο φουλ.

3. Πολλά μικρά γεύματα 

Φάτε ό,τι θέλετε. Όχι βέβαια παχυντικά γλυκά ή τηγανισμένα φαγητά. Ακόμη κι ένα μικρό γλυκάκι όμως το πρωί δεν πειράζει, αρκεί να τρώτε περίπου 6 γεύματα τη μέρα.

4. Όχι στη ζέστη 

Μην ανάβετε το καλοριφέρ και το αιρ κοντίσιον για να κυκλοφορείτε στο σπίτι με το κοντομάνικο. Η ιδανική θερμοκρασία είναι στους 20 βαθμούς που βοηθάει τον οργανισμό να κάνει καύσεις.

5. Καφές και τσάι 

Ένα ή δυο καφεδάκια την ημέρα βοηθούν στην καύση λίπους, το ίδιο και το τσάι. Εντάξει μην το παρακάνετε και δεν μπορείτε μετά να κοιμηθείτε γιατί όπως θα δείτε παρακάτω και ο ύπνος βοηθάει στο να έχουμε ένα όμορφο αδύνατο σώμα.

6. Καλός ύπνος 

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο σας στους 20 βαθμούς, βγάλτε κινητά, ασύρματα και wi fi από την πρίζα και κοιμηθείτε νωρίς για τουλάχιστον 8 ώρες. Έτσι δουλεύει τέλεια ο μεταβολισμός, ο οργανισμός ξεκουράζεται, παίρνει ενέργεια και αποκτάτε ένα αδύνατο σώμα. 

7. Νερό 

Πιείτε δυο ποτήρια νερό με το που ξυπνήσετε, ενώ είστε ακόμη στο κρεβάτι. Πιείτε ένα ποτήρι νερό πριν φάτε και έχετε ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο σας για να το πιείτε πριν κοιμηθείτε. Το νερό βοηθάει πολύ στις καύσεις. 

8. Κάντε βάρη 

Δεν αρκεί μόνο η αερόβια άσκηση για να κάνετε καύσεις, χρειάζονται και βάρη που ενεργοποιούν τους μυες και δίνουν ώθηση στον μεταβολισμό

9. Πρωινή άσκηση

Αυτό το μυστικό είναι το καλύτερο αν καταφέρετε να το εφαρμόσετε. Κάντε πρωινή γυμναστική πριν ακόμη πάρετε το πρωινό σας. Ο οργανισμός σας θα "κάψει" λίπος κι όχι υδατάνθρακες, αφού δεν θα έχετε καταναλώσει τίποτα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ "ΣΠΙΤΙΚΑ" ΥΛΙΚΑ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το σώμα, τη διατροφή, το στυλ, το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τις σχέσεις; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook,γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας

WOMANNOW.GR LOVES...