Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος: Το μαγικό όπλο στο σπίτι

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, οι δυο εφιάλτες της γυναίκας, κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος να χάσεις πόντους και να εξαφανιστεί η κυτταρίτιδα από τα επίμαχα σημεία; Κι όμως όσο απίθανο κι αν πιστεύεις πως είναι, αυτό γίνεται και μάλιστα με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο. Το μαγικό όπλο κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους το έχεις στο σπίτι. Και ξέρεις τι πρέπει να κάνεις;

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος: Το μαγικό όπλο το έχεις στο σπίτι

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος: Το μαγικό όπλο το έχεις στο σπίτι

Αρκεί να απλώσεις στο σώμα σου και στα σημεία που χρειάζεται να χάσεις πόντους ή να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα, ένα μείγμα που θα φτιάξεις μόνη σου κι αμέσως μετά να τυλιχτείς με μεμβράνη. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο φεύγουν οι τοξίνες, αλλά μειώνεται η κυτταρίτιδα, σφίγγει το δέρμα και ενυδατώνεται. Κι όλ΄ αυτά στο σπίτι σου!

Πριν ξεκινήσεις όμως πρέπει να προετοιμαστείς ως εξής:

1. Πιες νερό

Η μεμβράνη στα πόδια, τους γλουτούς ή τα χέρια θα σε κάνει να ιδρώνεις. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχεις πιει αρκετό νερό πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία αλλά και κατά τη διάρκεια να έχεις κοντά σου λίγο νερό με αγγούρι ή λεμόνι.

2. Αγόρασε καλής ποιότητα υλικά

Μπορείς να πάρεις και μια οποιαδήποτε κρέμα σώματος για κυτταρίτιδα ή τοπικό πάχος και να κάνεις τη δουλειά σου, όμως αν ετοιμάσεις μόνη σου το μείγμα, με υλικά ποιοτικά θα έχεις σίγουρα πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΙ 6 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

3. Μην ξεχάσεις την απολέπιση

Πριν τυλιχτείς με τη μεμβράνη κάνε μια καλή απολέπιση στο σώμα σου, ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσεις το δέρμα σου να απορροφήσει τα ευεργετικά συστατικά του μείγματος κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους σε συνδυασμό με τη μεμβράνη.

Αν θες ένα σπιτικό scrub για την απολέπιση του δέρματός, μπορείς να ετοιμάσεις την παρακάτω συνταγή

Σπιτικό scrub

  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 2 κουταλιές λάδι καρύδας
  • 1-2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ξεκίνησε να απλώνεις το scrub τρίβοντας με τα δάχτυλά σου, τα σημεία με την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Κάνε κυκλικές κινήσεις και συνέχισε για τουλάχιστον 5 λεπτά. Έπειτα ξέβγαλε και σκούπισε με πετσέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 8 ΣΝΑΚ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ

Το μείγμα για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που θα απλώσεις στο σώμα σου και μετά θα τυλιχτείς με μεμβράνη

  • 1-2 κουταλιές φυσικό άργιλο
  • Μισό κουταλάκι αλόη βέρα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1 κουταλάκι αλάτι Epsom
  • 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας
  • 2-3 κουταλιές της σούπας νερό

Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί, εφάρμοσε στα σημεία που θέλεις να μειώσεις πόντους και να φύγει η κυτταρίτιδα και βάλε τη τυλίξου με μεμβράνη. Μην τυλίξεις το στήθος. Μπορείς να τυλίξεις πόδια, γλουτούς, κοιλιά, χέρια.

Επειτα απλώς χαλάρωσε. Ιδανικά κράτησε τη μεμβράνη για τουλάχιστον μία ώρα κι έπειτα αφαίρεσε προσεκτικά, πλύσου και σκουπίσου. Ενυδάτωσε το δέρμα σπθ με κρέμα σώματος. Απαλή επιδερμίδα χαρίζει και το λάδι καρύδας. Οπότε διάλεξε ό,τι θες.

Αν αυτό το κάνεις κάθε μέρα σε λίγο καιρό τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά. Η κυτταρίτιδα θα έχει μειωθεί ενώ θα έχεις χάσεις και πόντους τοπικά. Για να είσαι σίγουρη για τ΄αποτελέσματα, μπορείς πριν ξεκινήσεις να μετρηθείς με μεζούρα ώστε να ξέρεις ακριβώς την πρόοδό σου.

Σημείωση: Αν είσαι έγκυος απαγορεύεται αυτή η διαδικασία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr και πάρε ιδέες και έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Ακολούθησέ μας στο instagram πατώντας εδώ και στο facebook, εδώ

WOMANNOW.GR LOVES...