Το νέο μου ημερολόγιο είναι ροζ!

Την ΑVON την αγαπάω πολύ. Γιατί έχει το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν που έχω φορέσει ποτέ, την πιο τέλεια μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες τεράστιες, το πιο διασκεδαστικό αντηλιακό σε roll on που τα παιδιά μου κάθε χρόνο το περιμένουν το καλοκαίρι πώς και πώς, γιατί έχει ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μια πολυτάλαντη δημιουργική γυναίκα που είναι πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, πολλά πολλά χρόνια τώρα, την Παυλίνα Κωνσταντάρα, γιατί η εταιρεία αυτή στηρίζει το www.womannow.gr και διαρκώς κάνουμε μαζί διαγωνισμούς με υπέροχα δώρα για όλες εσάς και γιατί αυτή η εταιρεία έχει ευαισθησίες. Σκέφτεται πώς θα βελτιώσει τη ζωή των γυναικών σε όλο τον πλανήτη (ιδρύοντας το avon foundation) και το δείχνει έμπρακτα. Στην Ελλάδα υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρείας και τα τελευταία 4 χρόνια έχει κάνει δωρεάν (να τα λέμε αυτά) 24.000 ψηφιακές μαστογραφίες με την κινητή μονάδα μαστογράφου της.

Πρόσφατα έκανε μια μεγάλη εκδήλωση όπου δεκάδες γυναίκες έκαναν τη μαστογραφία τους. Έκανα κι εγώ που η αλήθεια είναι πως το αμελώ. Το ένιωσα πραγματικά σαν δώρο, αφού την πρώτη φορά πέρασα μερικές εφιαλτικές ώρες, όταν ένα λιπίδιο (όπως αποδείχθηκε τελικά) εμφανιζόταν ως όγκος. Το σημαντικότερο είναι η πρόληψη, αφού χιλιάδες γυναίκες έχουν σωθεί.

Το λιγότερο λοιπόν που μπορείς να προσφέρεις σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια είναι ν΄αγοράσεις το ροζ δερμάτινο ημερολόγιο της AVON που κοστίζει 10 ευρώ και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για το ταξίδι της κινητής μονάδας μαστογράφου. Εγώ το πήρα και θ΄αγοράσω κι άλλα για να τα κάνω δώρο στις φίλες μου τα Χριστούγεννα. Εσείς;

Φωτό: Η Ελευθερία Γεωργάκαινα με την Παυλίνα Κωνσταντάρα

Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της AVON, κάνοντας κλικ εδώ!

Ελευθερία Γεωργάκαινα

Η Ελευθερία Γεωργάκαινα είναι δημοσιογράφος πολλά χρόνια τώρα. Είναι και μητέρα (εργαζόμενη) και σύζυγος και φίλη. Γράφει από τότε που θυμάται τον εαυτό της, τις σκέψεις και τα όνειρά της. Γι αυτό δημιούργησε το womannow.gr! Έχει δουλέψει για πολλά χρόνια στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά.

Της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και βιβλία ψυχολογίας, να πηγαίνει σινεμά και θέατρο, ν' ακούει μουσικές ethnic και jazz, να χορεύει, να μαγειρεύει για τους αγαπημένους της, να παίζει με τα παιδιά της, να κοιμάται αργά, να ταξιδεύει, λατρεύει το κόκκινο κραγιόν, το ημίφως, τον Salvador Dali, τις μαρέγκες, τη θάλασσα, την πόλη, τους ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνει καινούργια πράγματα. Εδώ, μοιράζεται συναισθήματα, εικόνες κι εμπειρίες από την καθημερινότητά της! 

Aυτός είναι ο λογαρισμός της στο instagram αν θέλετε να την ακολουθήσετε!

WOMANNOW.GR LOVES...