Το μπλουζάκι του κυρίου Ματέο Παντζόπουλου!

Γέννησε η Ελένη Μενεγάκη, βγήκε από το μαιευτήριο κι εκεί που όλοι θα περίμεναν πως όλα τα φώτα θα ήταν στραμμένα πάνω της, εμφανίζεται ο Ματέο Παντζόπουλος. Δεν θα εμφανιζόταν θα μου πείτε; Τη γυναίκα και το πρώτο του παιδί συνόδευε στην έξοδό τους από το μαιευτήριο. Ναι, αλλά πώς εμφανίστηκε;

Χαρούμενος, λαμπερός, χωρίς να κρύβει την ευτυχία του και με τόσο, μα τόσο χιούμορ που έδειξε πόσο ωραίος τύπος είναι. Στα λόγια; Όχι! Στη μπλούζα του, που έγραφε "REAL MEN CHANGE DIAPERS" (Οι αληθινοί άνδρες αλλάζουν πάνες)! Ένα μαύρο τόσο απλό, μπλουζάκι με μια τόσο υπέροχη δήλωση, που έδειχνε πόσο ακομπλεξάριστος είναι, πόση αυτοπεποίθηση έχει και πόσο έτοιμος ήταν για τον πιο ωραίο ρόλο της ζωής του, τον ρόλο του πατέρα. Κι έκανε όλες εμάς (που ήδη γίναμε μάνες) ν΄αναρωτηθούμε αν ο δικός μας άντρας θα φορούσε ένα ανάλογο μπλουζάκι... έστω για να κάνει πλάκα, (δεν θα το πιστεύαμε κιόλας)!

Βρήκαμε από που πήρε το μπλουζάκι του ο Ματέο Παντζόπουλος (που απ΄ότι μάθαμε δώρο ήταν) και το μοιραζόμαστε μαζί σας! Από το e-shop firsttimemommy.gr , κοστίζει 18 ευρώ κι έχει κι άλλα τόσο υπέροχα και χιουμοριστικά t-shirt για τους μπαμπάδες! Ανακαλύψαμε κι άλλα, γιατί μάς άνοιξε την όρεξη, όπως αυτό με το Logo "BABY MAKER" αλλά και το υπέροχο σετ (αυτό έχει φοβερή πλάκα) "I MAKE ADORABLE BABIES" (Πατήστε εδώ για να το δείτε) που έχει μαζί και φορμάκι για το μωρό με logo "ADORABLE BABY"!

Η Ελένη Μενεγάκη για χρόνια είναι η αγαπημένη των γυναικών (φαίνεται και από τους πίνακες τηλεθέασης). Τώρα και ο κύριος Ματέο Παντζόπουλος θα γίνει η νέα λατρεία των γυναικών (κι όχι άδικα)!

WOMANNOW.GR LOVES...