Το βασιλικό μωρό είναι αγόρι!

FAMEFLYNET - The Duke And Duchess Of Cambridge Arrive At The Senate House in Cambridge City CentreΑγόρι είναι το μωρό του Πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Cambridge, Kate. Γεννήθηκε στις 16.24 ώρα Αγγλίας, στο ίδιο δωμάτιο που γέννησε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τον πατέρα του.

Το μωρό γεννήθηκε 3.700 γραμμάρια και τόσο αυτό όσο και μητέρα είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Ο νέος διάδοχος, έρχεται τρίτος κατά σειρά, αφήνοντας πίσω (στην τέταρτη θέση πια) τον αδελφό του William, Harry.

genna1Η δήλωση του  πρίγκιπα William ήταν σύντομη λέγοντας πως δεν θα μπορούσαν η γυναίκα του κι εκείνος να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Ο πρίγκιπας Κάρολος αμέσως μετά τη γέννηση του εγγονού δεν έκρυψε τη χαρά του λέγοντας πως ανυπομονεί να περάσει χρόνο μαζί του, ενώ δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία απ΄ολο τον κόσμο βρίσκονται έξω από το μαιευτήριο, καθώς το γεγονός της γέννησης είναι μία από τις ειδήσεις που απασχολούν δελτία κι εκπομπές διεθνώς. Τώρα το επόμενο θέμα θα είναι το όνομα που θα δοθεί στο βασιλικό μωρό!

 

WOMANNOW.GR LOVES...