Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας;

Free Magazine Download. PDF Magazines Latest and Back Issues. Magazines for AllΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ:

Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο θα κλείσει ο φετινός Ιούνιος. Αρκεί να σας πούμε πως η 19η Ιουνίου θεωρείται αστρολογικά η πιο δυνατή και θετική μέρα του 2013, που μας δίνει λύσεις , προτάσεις και ένα χέρι βοήθειας στα γενικότερα ξεκαθαρίσματα που συμβαίνουν γύρω μας. Την συγκεκριμένη έχουμε μια πολύ τυχερή σύνοδο Ήλιου- Δία στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων που επηρεάζει τα ζώδια του αέρα του τρίτου δεκαπενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά. Επίσης έχουμε μια σύνοδο Ερμή- Αφροδίτης στον Καρκίνο κι αυτή την επιρροή θα την αισθανθούν τα ζώδια του νερού, αλλά και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Δεν έχουμε τελειώσει, αφού γίνεται κι ένα ωραιότατο εξάγωνο Αρη- Ουρανού που θα βοηθήσει κάθε κίνηση που έχουμε στα σκαριά να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Προχωρώντας προς τις 26 του μηνός θα πρέπει να τακτοποιήσουμε κάθε είδους εκκρεμότητες γιατί προσοχή, ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και κανείς δεν θέλει να μείνει χωρίς εισιτήρια για τις διακοπές. Τέλος, μεγάλες χαρές για τα ζώδια του νερού αφού ο Δίας –επιτέλους- αφήνει τους Διδύμους και περνάει στον Καρκίνο. Έτσι μιλάμε γενικά για ένα από τα πιο θετικά κι αποτελεσματικά δεκαήμερα της χρονιάς, οπότε προγραμματιστείτε και… Καλό καλοκαίρι!

ΚΡΙΟΣ

Έξω ο ήλιος μπορεί να καίει αλλά εσείς αυτές τις μέρες τρέχετε με δουλειές σπιτιού, ακινήτων ή θέματα που αφορούν στους γονείς σας. Εκκρεμότητες και καθυστερήσεις θα σας πάρουν πολύτιμο χρόνο αλλά μην βαρεθείτε να τα τακτοποιήσετε όλα μέχρι τις 26 Ιουνίου γιατί είπαμε, έρχεται ο ανάδρομος που θα σας φέρει ούτως ή άλλως καθυστερήσεις. Θέλετε κι άλλες; Πάντως θα χετε πολλές συνομιλίες, συμφωνίες, συμβόλαια, ανταλλαγές ιδεών και σκέψεων . Προχωρήστε τα τώρα για να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα μέσα στον Ιούλιο. Ο Δίας μάλιστα από τις 26 Ιουνίου που μπαίνει στον Καρκίνο και για έναν χρόνο θα σας ευνοήσει σε θέματα αλλαγής σπιτιού και ίσως σας προετοιμάσει για να γίνετε μανούλες!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο απέναντι να σας κουνάει το δάχτυλο σε κάθε σας κίνηση (ακόμη και σκέψη…), ειδικά για τις γεννημένες το πρώτο δεκαήμερο σας έχουμε καλά νέα. Θα πάρετε μια βαθιά ανάσα στα οικονομικά σας. Αυτή την εποχή ασχοληθείτε και διεκπεραιώστε συμβόλαια, δικαστήρια κι ο,τι επαφές έχετε ή θέλετε να κάνετε με το εξωτερικό. Οι όψεις σας δίνουν το έναυσμα για επικοινωνία παντός είδους … Και αν δεν μπορείτε μέσω mail, μπείτε στο πρώτο αεροπλάνο και φύγετε γιατί.. Ταξίδια παντός είδους ευνοούνται!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τελικό ορόσημο την 19η Ιουνίου για ένα χρόνο ήσασταν οι κρυφοί σταρ μέσα στην ομίχλη. Ευέλικτες όπως πάντα, πέρα από την γοητεία που ασκείτε αυτή την εποχή στο άλλο φύλο και τα ανοίγματα που κάνετε στα επαγγελματικά, ήρθε τώρα η ώρα να πάρετε την ικανοποίηση που τόσο καιρό περιμένατε... Τώρα θα δείτε λοιπόν το αποτέλεσμα των κόπων σας και με τόσους πλανήτες στον Καρκίνο, αυτό θα μεταφραστεί σε χρήμα, δημιουργία ή μια σχέση γεμάτη πάθος! Εμπρός λοιπόν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η χρονιά για εσάς τώρα ξεκινάει και μάλιστα η αρχή είναι πολύ δυναμική! Με την Αφροδίτη και τον Ερμή να συνυπάρχουν στο ζώδιό σας και Ήλιο, Δία να ακολουθούν είστε τα αστέρια του ζωδιακού. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, βγάζετε επιτέλους το κοστούμι της εσωστρέφειας φοράτε εκείνο το πολύχρωμο φόρεμα που αναδύει από μέσα σας όλη την κρυμμένη χαρά, λάμψη, κοινωνικότητα και γοητεία που έχετε και σας εξασφαλίζει εγγυημένα αποτελέσματα! Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσετε ο,τι θέλετε επαγγελματικά, να προασπιστείτε τα συμφέροντας σας και να πάρετε τελικά ο,τι σας αξίζει. Χρήματα και έρωτας σας περιμένουν..

ΛΕΩΝ

Μετά τα στραβοπατήματα του Κρόνου σε όψη με το ζώδιο σας, έρχεται ο Δίας από τις 26 Ιουνίου και για ένα χρόνο να σας δώσει δύναμη και να σας ανεβάσει ψυχολογικά ώστε να αντιμετωπίσετε όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που προκύπτουν σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Από την φύση σας σταθερές και δυνατές έχει έρθει η ώρα των επιλογών και των δύσκολων αποφάσεων. Μην κάνετε πίσω λοιπόν, γιατί κάποια κλαδιά πρέπει να κοπούν...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις 19 εως τις 26 Ιουνίου θα έχετε πολλές προτάσεις για συνεργασίες, εξόδους και γενικά επαφές με κόσμο που είχατε καιρό να δείτε. Μέχρι τις 26 φροντίστε λοιπόν να απαντήσετε , να βάλετε τις υπογραφές εκεί που πρέπει και να κλείσετε εκκρεμότητες καθ´οτι με τον κυβερνήτη σας Ερμή ανάδρομο, πρέπει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας αμέριμνες. Μάλιστα με τον Δία για ένα χρόνο στον Καρκίνο ετοιμαστείτε για κλήσεις, προκλήσεις και ανέλπιστες προσκλήσεις...

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το δεκαήμερο θα εστιάσετε σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προσαρμογής σε νέα δεδομένα.Με σύμμαχό σας τον Δια από τις 26 Ιουνίου φροντίστε για την εικόνα σας στη δουλειά και στις παρέες προκειμένου να αξιοποιήσετε πλήρως τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Επίσης θέματα οικογενειακά και σπιτιού τονίζονται και σταθεροποιούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια. Με τον Κρόνο να σας στριμώχνει από πέρυσι και να πρέπει να ξεκαθαρίσετε όλους τους τομείς της ζωής σας, ξεκινώντας από τις κακές συνήθειές σας, κόβετε δεσμούς , αγάπες, συνεργάτες αλλά να ξέρετε πως ό,τι μείνει θα μείνει για το καλό σας. Με τον Δία από 26 Ιουνίου στον τομέα των μακρινών ταξιδιών, αναζητήσεων, φιλοσοφίας σίγουρα έχετε αρχίσει να υιοθετείτε νέες συμπεριφορές και παρακαλώ ενημερώστε ότι οι οδηγίες χρήσης σας άλλαξαν. Καλές βουτιές..!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αμαζόνες του ζωδιακού σάρωσαν τον τελευταίο χρόνο στο πέρασμα τους. Κατακτήσεις σε εργασία και ερωτικά με κάποιες απώλειες βέβαια εξαιτίας των εκλείψεων, αλλά με αρκετή προστασία, τώρα έρχεται η ώρα ξεκινώντας από αυτές τις μέρες να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας. Οικονομικά με τρίτους, απαιτήσεις, διευκολύνσεις, είναι στο προγραμμα . Μάλιστα με έντονο τον οίκο του Πλούτωνα η λίμπιντο και τα νεύρα σας θα χτυπήσουν κόκκινο. Τροχοδρομήστε τα απλώς προς την σωστή πορεία. Μην πάρουν κάποιον τα βέλη…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασία και χαρά φέρνει η εβδομάδα αυτή για τις καριερίστριες του ζωδιακού. Η τάξη και η οργάνωση μπήκε ήδη όλο αυτό το διάστημα στην καθημερινότητα σας. Ήρθε η ώρα όμως όλα αυτά να τα μοιραστείτε με την αδελφή ψυχή. Έχετε αρχίσει να κοιτάτε λίγο πιο πέρα και με όλους τους πλανήτες απέναντι σας -στον Καρκίνο- όπου να ναι κάτι θα φανεί να έρχεται από την γωνία. Αυτές οι μέρες σας βοηθάνε να επαναπροσδιορίσετε σχέσεις , συνεργασίες κι επαφές που θα κρατήσουν για καιρό. Καλή τύχη λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την βαριά ανάσα του Κρόνου συνεχίζετε να προχωράτε. Αυτές τις μέρες ιδιαίτερα, θα ξεκινήσει να σας απασχολεί η δουλειά όσον αφορά σε αλλαγές, επεκτάσεις και συμφωνίες.Είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μέρες για να προσέξετε την υγεία σας και να τακτοποιήσετε οποίες εκκρεμότητες έχετε στον τομέα αυτό. Για τις ελεύθερες κάποιο φλερτ που είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό μπορεί να φανεί ενδιαφέρον και να σας «ανεβάσει» ψυχολογικά με τις προτάσεις του. Μην πείτε όχι, καλοκαίρι είναι.

ΙΧΘΕΙΣ

Κορίτσια του Ποσειδώνα είστε από τις πιο ευνοημένες των ημερών γιατί αυτές τις μέρες ξεκινά μια εποχή με έντονη κοινωνικότητα κι εξωστρέφεια και η επιρροή σας θα γίνει τώρα πιο εμφανής. Για κάποιες από εσάς όλο αυτό μεταφράζεται σε νέα φλερτ με πολλά υποσχόμενους άντρες κάποιες θα εκπλήξει ευχάριστα μια εγκυμοσύνη και σε άλλες θα υπάρξει η ανάγκη για την ανάπτυξη δημιουργικότητας στον τομέα που τις ενδιαφέρει.. Από τις 26 Ιουνίου με ανάδρομο Ερμή φροντίστε να έχετε τακτοποιήσει οποίες εκκρεμότητες .

Από τη Μαρία Χαραλαμποπούλου, που μετά την περιπλάνησή της στο interior design και στο real estate, ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια επαγγελματικά με την αστρολογία.

Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, στείλτε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο in touch με το ερώτημά σας.

 

WOMANNOW.GR LOVES...