Tι προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου;

Έχεις απόψε καλεσμένους, έχεις ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια και τους περιμένεις; Τι προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου, όμως όταν έρχονται να σ΄επισκεφθούν; Δες λοιπόν πώς θα κλέψεις τις εντυπώσεις με μερικές εύκολες ιδέες.

Tι προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου;

5 πράγματα που προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου

1. Τακτοποίηση

Ακόμη κι αν σε κάποιο ράφι, έχει λίγη σκόνη (εντάξει αφήνεις τα παράθυρα ανοιχτά, τι να κάνουμε;) δεν έχει και πολλή σημασία, όσο το να είναι το σπίτι σου τακτοποιημένο, χωρίς παρατημένα πράγματα εδώ κι εκεί κι ειδικότερα, στην είσοδο του σπιτιού και στο σαλόνι.

2. Μυρωδιά

Λίγα κεριά ή στικς που αναδύουν ωραία μυρωδιά στο σπίτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που προσέχουν οι καλεσμένοι στο σπίτι σου. Γιατί μια όμορφη μυρωδιά, δείχνει καθαριότητα και δημιουργεί ωραία διάθεση. Ωραία μυρωδιά μπορείς να πεις και το φαγητό που θα ψήνεται στο φούρνο ή το γλυκό, που θ΄ανοίξει και την όρεξη σου καλεσμένους σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 8 TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ

3. Μπάνιο

Το μπάνιο είναι το μόνο μέρος του σπιτιού που οι καλεσμένοι μπορούν όχι μόνο να προσέξουν φευγαλέα, αλλά να μείνουν για ώρα και να δουν και τις λεπτομέρειες! Γι αυτό, το μπάνιο πρέπει να είναι πεντακάθαρο, με ωραίες, καθαρές πετσέτες, άφθονο χαρτί τουαλέτας και ένα δυο κεράκια αναμμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ... ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

4. Γλυκάκια ή μεζεδάκια

Μαζί με το κρασί τους ή το πρώτο ποτό που θα πιούν, οι καλεσμένοι σου θα προσέξουν και θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως αν τους προσφέρεις έναν δίσκο με μικρά μεζεδάκια ή γλυκάκια. Επίσης ένα δυο μπολ με ξηρούς καρπούς ή τσιπς είναι κι αυτά καλοδεχούμενα.

5. Ατμόσφαιρα

Η λέξη "ατμόσφαιρα" περικλείει όλα όσα μπορούν να δώσουν μια νότα ζεστασιάς στο σπίτι. Η μουσική, ο φωτισμός, λίγα κεριά αναμένα, ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια, όλ΄αυτά δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα που σίγουρα θα προσέξουν και δεν θα ξεχάσουν...οι καλεσμένοι στο σπίτι σου! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΕΡΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας follow στη σελίδα μας στο Instagram και στο facebook.

Photo: Νebrand via unsplash

WOMANNOW.GR LOVES...