Τι να πιεις για λαμπερό δέρμα και απώλεια βάρους (και δεν είναι νερό)

Θέλεις λαμπερό δέρμα, να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σου ( οπότε να χάσεις και κανένα περιττό κιλό), να αποτοξινωθείς, να χαλαρώσεις και να ενισχύσεις και το ανοσοποιητικό σου σύστημα; Μάλλον δεν θα πεις όχι, ειδικά αν μιλάμε για κάτι τελείως φυσικό, όπως είναι το... τσάι.

Τι να πιεις για λαμπερό δέρμα και απώλεια βάρους (και δεν είναι νερό)

Τι να πιεις λοιπόν για λαμπερό δέρμα κι απώλεια βάρους; Όχι οποιοδήποτε τσάι αλλά το πράσινο τσάι matca. Σκέψου πως ένα φλιτζάνι τσάι matcha περιέχει τουλάχιστον 5 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά απ΄οποιαδήποτε άλλη τροφή. Θες να στο πούμε με αριθμούς; Τα αντιοξειδωτικά είναι 7 φορές περισσότερα από αυτά που περιέχονται στη μαύρη σοκολάτα, 6 φορές περισσότερα από αυτά που βρίσκεις στα γκότζιμπέρι και 60 φορές περισσότερα από αυτά που παίρνεις όταν τρως σπανάκι. Είναι πλούσιο σε κατεχίνες κι έτσι ενισχύει και το ανοσοποιητικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΚΕΧΡΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΒΑΡΟΣ

Τι να πιεις για λαμπερό δέρμα και απώλεια βάρους (και δεν είναι νερό)

Και αν ήξερες όλα τα οφέλη του τσαγιού matcha στη διατροφή, να και τα οφέλη στο δέρμα. Το τσάι μάτσα μειώνει φλεγμονές στο δέρμα, είναι ιδανικό για απολέπιση, προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ ανανεώνει το δέρμα ειδικά των γυναικών που καπνίζουν. Κι όταν επίσης έχεις ξενυχτήσει, το τσάι μάτσα είναι απίθανο.

Μήπως λοιπόν να βάλεις κάθε μέρα ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι matcha στη διατροφή σου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟ ΣΟΥ;

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr για να παίρνεις ιδέεες κι έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή, κάνοντας Like στη σελίδα μας στο facebook κι ακολουθώντας μας στο instagram!

WOMANNOW.GR LOVES...