Τι να κάνετε αν ο σύντροφός σας δεν... μπόρεσε

sex

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αν και πιο συνηθισμένο στις νέες σχέσεις, κάθε ζευγάρι μπορεί να βιώσει αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ιδού ποια πρέπει να είναι η αντίδρασή σας για να εκμηδενίσετε τις πιθανότητες να ξανασυμβεί.

1. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Τέτοιου είδους «ατυχήματα» μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες (κούραση, άγχος, αλκοόλ) και το να βιαστείτε να πιθανολογήσετε τι το προκάλεσε μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να σας οδηγήσει.

2. Μην αισθανθείτε υπεύθυνη. Κάποιες γυναίκες σπεύδουν να κατηγορήσουν τον εαυτό τους για ό,τι αρνητικό μπορεί να συμβεί. Το αυτομαστίγωμα το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να πλήξει την αυτοπεποίθηση και συνεπώς τη σεξουαλικότητά σας.

3. Μην αγχώνεστε. Σταματήστε να κάνετε καταστροφικά σενάρια ότι από εδώ και στο εξής η σεξουαλική σας ζωή θα είναι έτσι. Καλλιεργείστε την τέχνη της κατανόησης και της αποδοχής και μάθετε να παίρνετε τα πράγματα όπως είναι.

4. Κάντε μία ήρεμη αλλά ουσιώδη συζήτηση με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι μπορεί να τον ενοχλεί ή να τον στρεσάρει. Προσοχή όμως μην τον αγχώσετε. Κάντε τη συζήτηση... υπόγεια σε συνδυασμό με ερωτικά παιχνίδια, ώστε να ηρεμήσει.

5. Ηρεμήστε τον.Δώστε του να καταλάβει ότι θεωρείτε αυτό που έγινε ως κάτι εντελώς φυσιολογικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

6. Δώστε του χρόνο. Αυτό χρειάζεται ο σύντροφός σας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του, χρόνο, χωρίς να τον πιέσετε κι αφήστε του την πρωτοβουλία των κινήσεων.

7. Αλλάξτε τακτική. Την επόμενη φορά φροντίστε να γίνετε λίγο ακόμη πιο ερωτική και παιχνιδιάρα. Δοκιμάστε κάτι πικάντικο, κάτι καινούριο, φορέστε σέξι εσώρουχα.

8. Εξετάστε αν το πρόβλημα επαναλαμβάνεται. Αν δείτε ότι πρόβλημα συνεχίζεται, απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικό. Είναι σίγουρο ότι αυτός θα σας δώσει τη λύση που χρειάζεστε.

WOMANNOW.GR LOVES...