Τι να κάνετε για να μοσχοβολάτε ακόμη κι όταν δεν φοράτε άρωμα!

Τι να κάνετε για να μοσχοβολάτε ακόμη κι όταν δεν φοράτε άρωμα!

Η μυρωδιά είναι κι αυτή ένας κώδικας... επικοινωνίας. Πόσοι άνθρωποι μυρίζουν όμορφα και μας μαγνητίζουν και πόσοι άλλοι μας κάνουν να το βάζουμε στα πόδια... Τι μπορούμε να κάνουμε για να μοσχοβολάμε και μάλιστα τώρα το καλοκαίρι, που ξεχνάμε να βάλουμε το άρωμά μας. 

Πρώτ΄από όλα να βάζετε πάντα μαλακτικό στα ρούχα σας και να το επιλέγετε με βάση το άρωμά του. Ειδικά την πρώτη ημέρα που φοράτε ένα φρεσκοπλυμμένο ρούχο, μαζί μ΄αυτό θα μοσχοβολάτε κι εσείς κι όλοι θα σας ρωτούν ποιο είναι το άρωμά σας... 

Να αερίζετε τα ρούχα σας στο μπαλκόνι. Από τη μυρωδιά του τσιγάρου σ΄ένα μπαρ, μέχρι και τη ναφθαλίνη που μπορεί να έχει ξεχαστεί στη ντουλάπα σας. 

Ποτέ μην ξεχνάτε ν΄ανοίγετε παράθυρα, απορροφητήρες και ν΄ανάβετε κεριά με άρωμα όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα. Εκτός αν αμέσως μετά τρέξετε για ντους. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μια όμορφη γυναίκα που μυρίζει... τηγανίλα. 

Επιλέξτε ένα σαμπουάν κι ένα αφρόλουτρο με βάση το άρωμά του. Μυρίζει υπέροχα μια γυναίκα με φρεσκολουσμένα μαλλιά. 

Μετά το ντους πάντα ν΄απλώνετε στο δέρμα σας μια ενυδατική κρέμα ή ένα λάδι με το άρωμα που σας αρέσει. Ακόμη κι όταν φοράτε άρωμα, η μυρωδιά από την κρέμα ή το λάδι στο σώμα σας θα διαρκέσει πολύ πολύ περισσότερο.

Μην ξεχνάτε τις μασχάλες. Απαραιτήτως αποσμητικό ή roll on, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Κι αν είστε από τις γυναίκες που αποφεύγουν τα αποσμητικά, δοκιμάστε με ένα βαμβάκι να βάλετε ταλκ στις μασχάλες σας ή για πιο... δύσκολες περιπτώσεις μαγειρική σόδα.

Τέλος, πάντα να έχετε μαζί σας τσίχλες αν δεν μπορείτε μετά το φαγητό να πλύνετε τα δόντια σας. Να πίνετε πολύ νερό κι όταν βγείτε ραντεβού... αποφύγετε γεύσεις που αφήνουν άσχημη μυρωδιά στο στόμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι νέο για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...