Θέλετε μαύρισμα χωρίς ήλιο; Πώς θα απλώσετε σωστά το self tanning

Θέλετε μαύρισμα χωρίς ήλιο; Πώς θα απλώσετε σωστά το self tanning

Θέλετε να αποκτήσετε σοκολατένιο δέρμα μέσα σε λίγες ώρες; Θέλετε να εμφανιστείτε στην παραλία με το μπικίνι σας, στο βραδινό πάρτυ με το εξώπλατο φόρεμά σας και να είστε μαυρισμένη; Η λύση είναι το self tanning, μαύρισμα λοιπόν χωρίς ήλιο. Τι πρέπει όμως να κάνετε για να έχετε τέλειο αποτέλεσμα; Πάμε να δούμε μαζί βήμα βήμα την προεργασία αλλά και πώς θ΄απλώσετε σωστά το self tanning για να αποφύγετε σίγουρα τα... ατυχήματα με μπαλώματα και λάθος αποχρώσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

1. Επιλέξτε σωστά με βάση την απόχρωση που επιθυμείτε το self tanning σας. Ζητήστε τη συμβουλή του ειδικού στο κατάστημα και δείτε πάνω στη συσκευασία την απόχρωση.

2. Μια μέρα πριν κάντε μια πολύ καλή απολέπιση σε όλο σας το σώμα. Αμέσως μετά κάντε ντους με όσο το δυνατόν πιο κρύο νερό... αντέχετε, ώστε να κλείσουν οι πόροι. 

3. Βάλτε ενυδατική κρέμα, είναι απαραίτητη για να γίνει σωστά το μαύρισμα χωρίς ήλιο.

4. Νωρίτερα, ξυριστείτε, κάντε χαλάουα και γενικά ολοκληρώστε την αποτρίχωσή σας. 

5. Περάστε την κρέμα ή τη λοσιόν self tanning με λεπτά γάντια, για να μην γίνουν οι παλάμες σας... πορτοκαλί. 

6. Ξεκινήστε από πάνω προς τα κάτω, μην βάζετε πολύ προϊόν και προσέχετε να βάζετε ίση ποσότητα σε κάθε σημείο του σώματός σας.

7. Αφήστε να ενεργήσει το self tanning όση ώρα χρειάζεται κι αφαιρέστε με ένα πανάκι ντεμακιγιάζ το self tanning από τα δάχτυλα, τα πέλματα ή άλλα σημεία που δεν θέλετε να μαυρίσουν πολύ.

8. Αν θέλετε να κάνετε ντους, μην αρχίσετε να τρίβετε το σώμα σας με σφουγγάρι και σκουπιστείτε απαλά.

9. Αν σε κάποιο σημείο έχετε βάλει επιπλέον ποσότητα κι έχει σκουρύνει πολύ η επιδερμίδα, αφαιρέστε το με λίγη απολεπιστική κρέμα.

10. Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία αλείψτε το σώμα σας με μια ενυδατική κρέμα ή λάδι ξηρό!

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το σώμα, την ομορφιά, το σπίτι, τις σχέσεις; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...