Θέλετε ιδέες για παιδικό πάρτυ;

kids beach partyΑν το παιδί σας έχει γενέθλια μέσα στο καλοκαίρι, μην προβληματιστείτε για το αν θα του κάνετε πάρτυ χωρίς τους συμμαθητές του. Αν παραθερίζετε κι έχετε ένα σπίτι σ΄ένα παραθαλάσσιο προορισμό καλέστε τους ... καλοκαιρινούς του φίλους. Η πρώτη επιλογή φυσικά θα είναι το σπίτι σας, ο κήπος ή η αυλή σας. Αλλά αν δεν διαθέτετε κάτι απ΄ολ΄αυτά, γιατί να μην είναι η παραλία; Θα φορέσουν τα μαγιό τους, θα παίξουν παιχνίδια με το νερό, θα διασκεδάσουν αρκεί εσείς να το τολμήσετε.

party games1. Παιχνίδι "φτιαροδρομίες"

Το γνωρίζουμε όλοι ότι τα παιδιά λατρεύουν το νερό. Πάρτε τους κουβαδάκια και φτιαράκια και διοργανώστε "φτιαροδρομίες"... Χωρίστε τα σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα θα έχει δύο κουβαδάκια. Το ένα θα είναι γεμάτο με νερό, στην αρχή της διαδρομής και θα προσπαθούν τα παιδάκια να βάλουν νερό στο φτιαράκι, να το μεταφέρουν χωρίς να τους πέσει πολύ νερό και να γεμίσουν το άλλο κουβαδάκι που θα είναι στο τέλος της διαδρομής άδειο. Οποια ομάδα έχει περισσότερο νερό στο κουβαδάκι του τερματισμού, κερδίζει.

prosklisis2. Προσκλήσεις- ξυλάκια

Φτιάξτε μόνες σας ή με τη βοήθεια του παιδιού σας με πολύχρωμα χαρτιά και ξυλάκια τις προσκλήσεις του και μοιράστε τις στην παραλία. Έτσι θα νιώσει πραγματικά ότι γιορτάζει τα γενέθλιά του.

potiria3.Ποτήρια με όνομα

Στα παιδικά πάρτυ γίνεται απίστευτη κατανάλωση ποτηριών. Σκεφτείτε οτι το κάθε παιδάκι κατά μέσο όρο χρειάζεται 3 ποτήρια. Σκεφτείτε τώρα που θα το κάνετε στην παραλία το πάρτυ σας... Προτείνουμε λοιπόν όχι μόνο για να μην καταναλώσετε 300 χάρτινα ποτηράκια αλλά και γιατί είναι πολύ όμορφο να φτιάξετε ειδικές χάρτινες κατασκευές όπου θ΄αναγράφονται τα ονόματα των παιδιών που έχουν προσκληθεί. Είναι πολύ εύκολο. Κόβετε στρογγυλά χαρτόνια, ανοίγετε μια τρύπα για να περνάει το καλαμάκι και γράφετε το όνομα. Για τις super δημιουργικές μαμάδες η ιδέα αποκτά βαθμό δυσκολίας με χάρτινα λουλούδια στην κορυφή του χαρτονιού.

cupcakes sosibia4.Cup cakes σωσίβια

Αν θέλετε ως επιδόρπιο να τους προσφέρετε cup cakes που όλα τα παιδιά λατρεύουν διαλέξτε ένα επίκαιρο θέμα όπως... σωσίβια και πλαστικές μπάλες.

WOMANNOW.GR LOVES...