Τα "ποτά" της αντιγήρανσης

coffee1Θέλουμε να είμαστε αλλά και να δείχνουμε υγιείς. Και να φαίνεται και στο δέρμα μας... κι αν γίνεται με τη λάμψη μας να "κλέβουμε" και μερικά χρόνια. Εκτός λοιπόν από τη σωστή, ισορροπημένη διατροφή, την άσκηση και την ηρεμία που πρέπει να νιώθουμε μέσα μας, υπάρχουν και 6 (καθόλου μυστικά) ροφήματα ή ποτά που αν τα πιούμε σε σωστές δόσεις και τις σωστές ώρες της ημέρας, μόνο καλό θα μας κάνουν... Για να δούμε ποια είναι αυτά...

1.Νερό

Πότε: Μόλις ξυπνήσετε πιείτε το πρώτο ποτήρι, αν θέλετε στάξτε και δυο τρεις σταγόνες λεμονιού και καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας βάλτε στόχο να πίνετε περίπου 1 1/2 λίτρο. Τα αποτελέσματα που θα δείτε στο δέρμα σας θα σας εντυπωσιάσουν.

2.Καφές

Πότε: Στο πρωινό σας , αλλά χωρίς ζάχαρη ή γάλα. Βοηθάει τη λειτουργία της καρδιάς αλλά και τον μεταβολισμό!

3.Πράσινο τσάι

Πότε: Στο μεσημεριανό σας φαγητό και τα οφέλη του είναι πολλά. Εκτός του οτι ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας στο φουλ, προφυλάσσει κι από καρκίνο του στήθους.

4.Ζεστή σοκολάτα

Πότε: Το απόγευμα, εκείνη την ώρα που θέλετε κάτι γλυκό, πιείτε ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτα. Έχει αντιοξειδωτικά και κάνει καλό στο δέρμα αλλά και στην καρδιά.

5.Κόκκινο κρασί

Πότε: Στο δείπνο, ένα ποτηράκι είναι ο,τι πρέπει για να προφυλάσσει την καρδιά.

6.Γάλα

Πότε: Πριν πάτε για ύπνο, πιείτε ένα φλιτζάνι ενώ θα διαβάζετε το βιβλίο σας. Θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε ενώ ενισχύει με το ασβέστιο που έχει, τα κόκαλα. Θα ξυπνάτε πια πιο δυνατές!

WOMANNOW.GR LOVES...