Τα ωραιότερα καλοκαιρινά χτενίσματα

hair sliderΚαλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, ανεμελιά και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ν΄ασχολούμαστε με τα μαλλιά μας. Δεν μπορούμε να τα φορμάρουμε κάθε μέρα κάνοντάς τους σεσουάρ, δεν έχουμε και τη διάθεση εξάλλου. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα χτενίσματα που γίνονται εύκολα ακόμη κι όταν είστε στην... παραλία.

Εσείς διαλέξτε με βάση τη διάθεσή σας. Κοτσίδα ή μικρό στεφανάκι;

9fe161747e19f9e560d2bc6e515521c81.Πιάστε τα μισά, σ΄ένα μικρό αλλά παχύ στεφανάκι. Παίρνετε δυο τούφες από τη μία πλευρά του κεφαλιού και δύο από την άλλη. Γυρίζετε τις δύο τούφες της κάθε πλευράς μεταξύ τους κι εκεί που θα συναντηθούν, στο πίσω μέρος του κεφαλιού τις πιάνετε. Αυτό το χτένισμα μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στην...ξαπλώστρα σας!

 

beach hair2.Αυτό το χτένισμα μπορεί να μην το καταφέρετε εύκολα να το κάνετε μόνες σας, αλλά θα είστε χτενισμένες από το πρωί στη θάλασσα μέχρι το βράδυ στο μπαρ. Είναι η κλασική γαλλική πλεξούδα που ξεκινά από την κορυφή του κεφαλιού, δεν πιάνει όλα τα μαλλιά, ώστε το βράδυ αν θέλετε να τ΄αφήνετε ανέμελα κάτω, αν όχι τα πιάνετε σε κότσο ή κοτσίδα. Είναι από τα πιο πρακτικά χτενίσματα!

 

SONY DSC3.Για λίγο πιο στυλιζαρισμένο και φίνο αποτέλεσμα αλλά στο ίδιο στυλ, κάνετε πλεξούδες από τις δύο πλευρές. Ξέρετε πως για να γίνει μία πλεξούδα χρειάζονται τρεις τούφες. Εδώ βλέπετε πλεξούδες ψαροκόκαλο αλλά ίσως χρειαστείτε τη βοήθεια μιας φίλης που ξέρει ή μιας κομμώτριας. Είναι πάντως πολύ πρωτότυπο κι ενώ είναι τόσο απλό είναι φοβερά εντυπωσιακό! Μην ξεχάσετε να βάλετε λάδι ή σιλικόνη στις άκρες για να φαίνονται λεία.

 

kotsida

 

4.Μια ωραία απλή πλεξούδα όλες μπορούμε να κάνουμε. Αν μάλιστα τα μαλλιά μας είναι αρκετά μακριά, θα δείχνει υπέροχη. Αυτό που προτείνουμε λοιπόν εδώ είναι να πλέξετε μαζί με τα μαλλιά σας κι ένα κορδόνι. Σε όποιο χρώμα θέλετε. Μη διστάσετε να κάνετε πλεξούδα που να πέφτει στο πλάι. Δίνει πολύ στυλ και είναι τόσο θηλυκή!

 

WOMANNOW.GR LOVES...