Τα νέα καλοκαιρινά κουρέματα

43bd83a4a4341c3ed118ec41ae332b75Τώρα είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείτε με τα μαλλιά σας. Κάντε το haircut που πάντα θέλατε, εδώ και καιρό, θα σας πάει και θα νιώσετε αναζωογονημένη. Όμως 700X806 και να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, η θάλασσα, τα μαντήλια, τα καπέλα και η ανέμελη διάθεση θα σας βοηθήσουν να μην προβληματιστείτε και πολύ.

Σίγουρα πάντως πριν πάτε στο κομμωτήριο, αποφασισμένες για την αλλαγή, να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση γιατί σε διαφορετική περίπτωση όσο καλή δουλειά κι αν έχει κάνει ο hairstylist εσείς δεν θα είστε ικανοποιημένες. Και ο λόγος δεν θα φαίνεται στον καθρέφτη... Θα είναι μέσα σας, οπότε μην ξεσπάσετε στα μαλλιά σας, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες όταν δεν αισθανόμαστε καλά.

168b88648b4d9b993f7c4c81315d4c04Δείτε μερικά κουρέματα που δεν χρειάζονται περιποίηση, ίσιωμα ή σεσουάρ και θα σας κάνουν ν΄αλλάξετε διάθεση. Εσείς μόνο, διαλέξτε ύψος.

Κοντό: Με μύτες μπροστά που αφήνει να φανεί το πρόσωπό σας και με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια εντυπωσιάζετε όπου κι αν πάτε.

Μεσαίο: Σχεδόν πάνω από τους ώμους, φιλαριστό ή όχι, με φυσικές ανάλαφρες μπούκλες.

makriΜακρύ:  Aπλώς θα ζητήσετε να σας το φιλάρουν κάνοντας και μικρές φράντζες για να σας είναι πιο εύκολο να πιάνετε τα μαλλιά σας όπως θέλετε, κάνοντας τα μία ή περισσότερες πλεξούδες, εύκολα σινιόν ή απλώς να τα αφήνετε να στεγνώνουν μόνα τους μετά το λούσιμο και να βγαίνετε!

WOMANNOW.GR LOVES...