Τα μυστικά του σωστού φλερτ

Τα μυστικά του σωστού φλερτ

Το φλερτ είναι αναζωογονητικό και πλέον πολλές γυναίκες αναρωτιούνται γιατί ολοένα και λιγότεροι άνδρες τις φλερτάρουν, ενώ και οι ίδιες δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να δείξουν σ΄έναν άνδρα ότι τις ενδιαφέρει. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες τεχνικές για σωστό φλερτ, που σημαίνει πως θα έχει αποτέλεσμα κι είναι ευκαιρία τώρα που θα βρεθούμε με κόσμο να τις δοκιμάσουμε.

Φυσικά αλλιώς φλερτάρει ένας άνδρας, αλλιώς μια γυναίκα. Η βασική διαφορά είναι πως ο άνδρας μπορεί πιο εύκολα να πάρει την πρωτοβουλία, απ΄ότι μια γυναίκα και να προχωρήσει περισσότερο, ενώ μια γυναίκα θα πρέπει να περιμένει. Ή μάλλον δεν υπάρχουν "πρέπει" αλλά τουλάχιστον ακολουθώντας αυτόν τον πρώτο κανόνα, έρχεται πιο φυσικά το φλερτ... 

Κοιτάξτε τον. Μια γυναίκα που θέλει να δείξει πως ενδιαφέρεται για έναν άνδρα, όσο δύσκολο κι αν της είναι πρέπει να τον κοιτάξει. Στα μάτια, για ώρα. Μη νομίζετε πως με το να μην τον κοιτάτε επειδή κάνετε τη δύσκολη ή ντρέπεστε θα καταλάβει  τίποτα. Εξάλλου πήρατε την απόφαση να τον φλερτάρετε.

Και τώρα το άγγιγμα. Ακουμπήστε τον στο χέρι ενώ του μιλάτε, στον ώμο ενώ γελάτε με τα αστεία του. Γενικά η μη λεκτική επικοινωνία φανερώνει πολλά για τις διαθέσεις μας και παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στο φλερτ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Αδιαφορία και ενδιαφέρον. Ένα πολύ βασικό κρυμμένο... μυστικό είναι η σωστή δόση αδιαφορίας κι ενδιαφέροντος. Δηλαδή, τον έχετε καρφώσει με τα μάτια, τον έχετε αγγίξει κι έχετε γελάσει με τ΄αστεία του. Αφήστε του τώρα τον χρόνο να καταλάβει ότι σας αρέσει και να πάρει κι αυτός το παιχνίδι στα χέρια του. Απομακρυνθείτε για λίγο, μιλήστε με τις φίλες σας, πηγαίντε να παραγγείλετε ένα ποτό, δείξτε για λίγη ώρα αδιαφορία. Κι έπειτα πάλι ενδιαφέρον κ.ο.κ 

Μην παίζετε με το κινητό σας, ή παίξτε για λίγο, ελάχιστα γιατί αν είστε απορροφημένη ακόμη κι αν παίζετε παιχνίδι, ο άντρας που είναι εκεί κοντά θα νομίζει πως μιλάτε μέσω κοινωνινικών δικτύων με κάποιον άλλο και θ΄απογοητευθεί.

Ακούστε τον.Ρωτήστε τον για τη δουλειά ή τα ενδιαφέροντά του, ακούστε τον χωρίς να τον διακόπτετε και μιλήστε κι εσείς για πράγματα που σας αρέσουν και θα θέλατε να κάνετε, αφού μπορεί να βρει την ευκαιρία να σας προτείνει να κάνετε κάτι μαζί. 

Μην βάζετε τρικλοποδιές στον ίδιο σας τον εαυτό, λέγοντας ή κάνοντας πράγματα που δεν πιστεύετε κι έπειτα θα τα μετανιώσετε. Πολλές γυναίκες το κάνουν αυτό, αλλά είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό θέμα που θα το αναλύσουμε μια άλλη φορά. 

Δείξτε την πιο θηλυκή σας πλευρά. Όσο δυναμική κι ανεξάρτητη κι αν είστε, αφεθείτε για λίγη ώρα. Παίξτε με το καλαμάκι του ποτού σας, με την τιράντα του φορέματός σας, βάλτε τα δάχτυλά σας στα μαλλιά σας, σηκώστε τα να φανεί ο λαιμός σας. Δεν φαντάζεστε πόσα μηνύματα φλερτ δίνουν αυτές οι κινήσεις. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την γυναικεία γλώσσα του σώματος

Δείξτε αυτοπεποίθηση. Πάντα είναι πολυ γοητευτική μια γυναίκα που δεν φοβάται και πατάει γερά στα πόδια της. Χωρίς όμως να ευνουχίζει έναν άνδρα. Αυτό σημαίνει πως ξέρει τι λέει και πώς το λέει. Κι αν δεν ξέρετε κάτι, δεν πειράζει να ρωτήσετε. Είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να λέτε πράγματα τα οποία δεν γνωρίζετε.

Χαμογελάστε. Δείξτε στον άλλο την πιο θετική, γλυκιά πλευρά σας για να μπορέσει κι εκείνος να σας προσεγγίσει.

Πείτε αντίο τη σωστή στιγμή. Φύγετε πριν προλάβει εκείνος ή εσείς να βαρεθείτε ή να έχετε στιγμές αμηχανίας. Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο. 

Όχι πίεση. Μην είστε καθόλου πιεστική για το πότε θα ξανασυναντηθείτε. Ένας άντρας που ενδιαφέρεται για μια γυναίκα θα βρει τον τρόπο να την συναντήσει. Εσείς μην αγχώνεστε... Αφήστε το επάνω του. Εσείς χαιρετήστε ευγενικά, χαρίζοντάς του το πιο λαμπερό κι εγκάρδιο χαμόγελό σας, πάρτε το τσαντάκι σας και αφήστε τον να σας χαζεύει όπως θα περπατάτε πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες σας.

Θέλετε κι άλλα άρθρα για σχέσεις, σεξ, παιδιά, φιλία; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε αμέσως!

WOMANNOW.GR LOVES...