Τα must have τραγούδια για το ταξίδι

moysikiΟι βαλίτσες έτοιμες (με λίγα ρούχα γιατί ξέρετε τι θέλετε) ετοιμάζετε κρύο καφέ από το σπίτι, λίγα ψιλά για τα διόδια σε πρώτη ζήτηση και βενζίνη στο φουλ. Όλα τα έχετε σκεφτεί... την μουσική όμως;
Σε κάθε περίπτωση για 1-2 ώρες θα μπορείτε να ακούτε τα ραδιόφωνα της Αθήνας αλλά η εμβέλεια τους δεν φτάνει πολύ μακριά. Γι αυτό σας προτείνουμε ορισμένα τραγούδια καινούρια και παλαιότερα που... από μόνα τους έχουν διάθεση για οδήγηση!

CFCF - Big Love:
Στο YouTube δεν είχε ούτε μια αρνητική ψήφο. Πόσο τυχαίο ότι άρεσε σε όλους!

Akabu (feat. Alex Mills) - Everybody Wants Something:
Σίγουρα σε κρατάει ξύπνιο στο τιμόνι. Το σιγοτραγουδάτε αφού έχει εύκολο στίχο.

Mario Basanov - We Are Child Of Love:
λίγο παλαιότερο αλλά αξεπέραστο για την Εθνική Οδό. Σας έρχεται να πατήσετε λίγο παραπάνω το γκάζι αλλά προσοχή η Τροχαία καραδοκεί.

D pulse - July Sunset:
Δώστε του λίγο χρόνο στο 1:23 θα αναφωνήσετε...αααα αυτό είναι; Σας κάνει να ερωτεύεστε στιγμιαία και όπως κάθε ωραίο τραγούδι να ονειροπολείτε...

Low Deep T - Casablanca:
Μας ταξιδεύει με την σέξυ soul φωνή του αλλά και με το clip του αφού κυριολεκτικά τον βλέπουμε να οδηγεί με το cabrio αυτοκίνητό του. Πάνω από 2 εκατομμύρια views στο You tube.

Τελευταία θα αφήσω τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού. Όπου και να πάτε από το beach bar, το καφέ και το after σουβλατζίδικο θα τα ακούτε .

Daft Punk - Get Lucky:
Σπιρτόζικο! Το μόνο αρνητικό για την οδήγηση είναι ότι σας έρχεται να χόρεψετε αλλά αρκεστείτε στο λίκνισμα από τη μέση και πάνω.

Finnebassen - Touching Me:
αλλά και το if you only knew το κάθε ένα έχει τους δικούς του fans σίγουρα είναι όμως super hits

Max Lyazgin - Happy Days (Satin Jackets Remix):
Χορταστικό όπως όλα τα remix 6:30 λεπτά. Με 3 νότες και τον αισιόδοξο στίχο πεταρίζει η καρδιά σας και ανυπομονείτε να φτάσετε στον προορισμό σας.

Καλό ταξίδι woman now!

WOMANNOW.GR LOVES...