Τα 6 πιο hot hairstyles για τα μαλλιά τη σεζόν 2014-2015

Οι πιο hot τάσεις για τα μαλλιά μας τη σεζόν φθινόπωρο- χειμώνας 2014-2015, ήρθαν, κι εμείς είμαστε έτοιμες να τις ακολουθήσουμε γιατί γίνονται εύκολα, όποιο μήκος και χρώμα να έχουμε στα μαλλιά μας, οπότε το μόνο που μένει είναι να επιλέξουμε χτένισμα ανάλογα με τη διάθεσή μας. Μάλιστα οι περισσότερες τάσεις δεν μάς είναι... άγνωστες αφού από πέρυσι κάποιες έκαναν την πρώτη τους εμφάνισή. Το φθινόπωρο ήρθε, ας υιοθετήσουμε λοιπόν τις 6 πιο δυνατές τάσεις της σεζόν.

haistyles 2014-11. Πλεξούδες

Στο πλάι, με τα μισά μαλλιά πιασμένα, πλεξούδα ψαροκόκαλο ή δυο μικρά πλεξουδάκια, ό,τι κι αν επιλέξετε είστε μέσα στη μόδα!

hairstyles 2014-22. Sleek and wet

Από τα πιο εύκολα χτενίσματα και για κάθε μήκος μαλλιών είναι τα ίσια, βρεγμένα μαλλιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δυνατό τζελ, μια χτένα για αυστηρές χωρίστρες και αμέσως μεταμορφώνεστε σε super hot icon για τη σεζόν.

hairstyles 2014-33.Retro

Οι δεκαετίες των 50ς και 60ς ακόμη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας. Εντυπωσιακοί όγκοι ή αυστηρά ίσια μαλλιά ήρθαν για να μείνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

haistyles 2014-44.Xωρίστρα στη μέση

Είτε αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω, είτε τα μαζεύετε σε κοτσίδα, αν σας ταιριάζει μια χωρίστρα στη μέση έχετε βρει το νέο σας στυλ. Γιατί δεν το δοκιμάζετε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΝΤΕ ΤΟ PONYTAIL ΤΩΝ ΣΤΑΡ

hairstyles 2014-55. Στιλάτα ponytails

Τόσες ιδέες για κοτσίδες υπάρχουν, επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στην περίσταση και τη διάθεσή σας και θα έχετε ένα άκρως chic και θηλυκό στυλ!

hairstyles 2014-66. Χαλασμένες μπούκλες

Το hairstyle που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, οι χαλασμένες μπούκλες, που δίνουν έναν αέρα ανεμελιάς και είναι τόσο girly, αναδεικνύεται στην πιο hot τάση της σεζόν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΑΡ

WOMANNOW.GR LOVES...