Σχοινάκι για αδυνάτισμα και καύση λίπους άμεσα

Είναι διασκεδαστικό, πολύ οικονομικό, μπορείτε να το έχετε μαζί σας και στις διακοπές και τα αποτελέσματα που θα δείτε σύντομα στο σώμα σας αν είστε τυπικές στο πρόγραμμα, θα σας ενθουσιάσουν! Το σκοινάκι είναι το πιο δυνατό όπλο για αδυνάτισμα και καύση λίπους άμεσα. Σκεφτείτε πως με μια ώρα σχοινάκι (οκ, ακατόρθωτο) καίτε από 700 εως 1000 θερμίδες. Για να έχετε μια εικόνα, προσαρμόστε το στους δικούς σας χρόνους και ρυθμούς και παίξτε με διαφορετικές ασκήσεις. Με άλματα πιο χαμηλά, πιο ψηλά, στο ένα πόδι, περπατώντας σαν τον κάβουρα ή κάνοντας τα χέρια χιαστί.  

Σχοινάκι για αδυνάτισμα και καύση λίπους άμεσα

Το σχοινάκι κάνει πολύ καλό στην καρδιά και γυμνάζει πόδια και χέρια. Μπορείτε να το κάνετε και ως προθέρμανση πριν από το αγαπημένο σας σπορ ή τη γυμναστική σας. Δέκα λεπτά αρκούν. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το μήκος του. Πρέπει όταν το πατάτε με το πόδι σας στη μέση, οι λαβές από το σκοινάκι να είναι στο ύψος των αγκώνων. Ξεκινήστε χαλαρά με περίπου 4 σετ των 15 επαναλήψεων κι ύστερα από μία εβδομάδα μπορείτε ν΄αυξάνετε τον χρόνο προπόνησης.

Αν γυμνάζεστε τακτικά και σας φαίνεται βαρετή η επανάληψη μπορείτε να εμπλουτίσετε το πρόγραμμα με ασκήσεις όπως κουτσό, σταυρώνοντας τα χέρια κλπ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr και πάρε έμπνευση και ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή! Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook γιατί κάθε μέρα έχουμε κάτι που σ΄ενδιαφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 15 MYΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΞΥ ΚΟΙΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣ... BIKINI

WOMANNOW.GR LOVES...