Σεξ από το πρώτο ραντεβού: Τα υπέρ και τα κατά

SEX 3Να κάνω σεξ από το πρώτο ραντεβού; Μήπως να το καθυστερήσω; Ερωτήσεις πασπαλισμένες από αγωνία, ενοχές και λαχτάρα που ακούγονται συχνά σε κοριτσίστικους καφέδες και που στην πραγματικότητα δεν έχουν μια συγκεκριμένη απάντηση, αφού το σεξ είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό, όταν γίνεται με τη θέληση δυο ανθρώπων. Όμως γιατί τόσος λόγος για το αν πρέπει η δεν πρέπει να γίνεται μόλις δυο άνθρωποι γνωρίζονται; Εμείς θ΄απαντήσουμε αλλιώς. Θα παρουσιάσουμε τα υπέρ και τα κατά κι εσείς θ΄αποφασίσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 12 BHMATA ΓΙΑ ΝΑ "ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ" ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ

ΚΑΤΑ 

1. Ο λίγος χρόνος. Όταν δυο άνθρωποι συναντιούνται, αρέσει ο ένας στον άλλον κι αποφασίζουν να βγουν ραντεβού, το κάνουν για να γνωριστούν καλύτερα. Εκεί θα πάρουν μια πρώτη γεύση αν ταιριάζουν, αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αν αρέσει ο ένας στον άλλο. Όταν λοιπόν γίνει το σεξ τόσο νωρίς, δεν έχουν προλάβει να γνωριστούν ακόμη κι ίσως αν περιμένουν δυο τρεις φορές ακόμη, να έχει δημιουργηθεί μια τέτοια σχέση που το σεξ θα είναι πολύ καυτό, αφού θα έχει παίξει το ρόλο της αυτή η ερωτική προσμονή!

2. Οικειότητα και αναστολές. Οι γυναίκες ειδικά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να νιώσουν οικειότητα με έναν άνδρα και σίγουρα στο πρώτο ραντεβού δεν μπορεί να το αισθανθούν. Έτσι όταν μια γυναίκα δε νιώθει οικειότητα δεν μπορεί ν΄αφεθεί, να χαλαρώσει, να  το απολαύσει και να δείξει και τον πιο σέξυ εαυτό της.

3. Ο έρωτας είναι διεκδίκηση και μυστήριο. Κι όσο προχωρεί η σχέση δυο ανθρώπων, τόσο η φαντασία και το πάθος φουντώνουν. Λίγη αναμονή λοιπόν σ΄αυτή την περίπτωση μπορεί να έχει πολύ... sexy αποτελέσματα.

4. Μήπως έχετε ηθικούς ενδοιασμούς; Ναι, είναι ξεπερασμένα όλ΄αυτά που έλεγαν οι παλιοί πως μια γυναίκα που κάνει σεξ γρήγορα, κακοχαρακτηρίζεται, όμως αν εσείς μεγαλώσατε με τέτοιο αξιακό σύστημα ακόμη κι αν το κάνετε μπορεί το επόμενο πρωί να έχετε ενοχές, τύψεις κι αγωνία για το τι μπορεί να πιστεύει ο σύντροφός σας.

5. Θα είμαστε ζευγάρι αύριο; Αν κάνετε σεξ επειδή θέλετε να γίνετε ζευγάρι κι έτσι να έχετε ικανοποιήσει την σεξουαλική του πλευρά και μόνο μην το κάνετε. Αν δε νιώθετε ασφαλής και σίγουρη για την επιλογή σας κι αν το επόμενο πρωί σκέφτεστε πότε θα σας τηλεφωνήσει και γιατί δεν σας τηλεφώνησε, ε όχι, περιμένετε λίγο μέχρι να νιώσετε πως ο,τι κάνετε το κάνετε για εσάς και μόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

ΥΠΕΡ 

1. Μαθαίνεις αν ταιριάζετε. Όταν αμέσως κάνεις σεξ με έναν άντρα ξέρεις αν ταιριάζετε σε αυτό το κομμάτι που είναι πολύ βασικό για να προχωρήσει μια σχέση. Ξέρεις αν έχετε χημεία, αν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα κι έτσι δεν χάνετε και χρόνο.

2. Έχεις καιρό να κάνεις σεξ. Ναι, έτσι απλά. Μια φυσιολογική ανάγκη είναι ανθρώπινη, δε χρειάζεται να ντρέπεσαι γι αυτό. Από τότε που χώρισες κανένας δεν σ΄έκανε να νιώσεις έτσι, και πέρασε καιρός, τώρα λοιπόν είναι η σωστή στιγμή για σένα!

3. Ζεις τη στιγμή. Η ζωή είναι τώρα, αυτή τη στιγμή και δεν θα επιστρέψει ποτέ. Γιατί να μην απολαμβάνουμε λοιπόν το "τώρα" με κάθε τρόπο, γιατί να παλεύουμε να κρύψουμε συναισθήματα κι εκείνον τον υπέροχο πόθο; Αύριο μπορεί κάτι ν΄αλλάξει και να έχουμε χάσει μια υπέροχη εμπειρία.

4. Ξέρεις τι θέλεις. Αν ξέρεις τι θέλεις από μια σχέση κι από αυτόν τον άντρα που έχεις απέναντί σου, τίποτε δεν μπορεί να σε σταματήσει. Και γιατί άλλωστε;

5. Δεν έχεις φανταστικές προσδοκίες. Αν κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού, δεν προλαβαίνεις να κάνεις σενάρια, που πολλές φορές αποδεικνύονται επιστημονικής φαντασίας, για το πώς θα είναι στο κρεβάτι, τι θα κάνει και να δημιουργείς προσδοκίες που δεν αποκλείεται να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ

WOMANNOW.GR LOVES...