Το Πρυτανείο του Κολωνακίου

πρυτανειο2Σταθερή αξία χρόνια τώρα το Πρυτανείο στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, το υπέροχο διώροφο νεοκλασσικό κτίριο κρύβει πολλές μυστικές γεύσεις σε γενναιόδωρες μερίδες, ενώ στα τραπέζια του κάθονται άνθρωποι που έχουν πολλά να πουν, ακούγοντας το σφυγμό της πόλης! Τα ζυμαρικά είναι σπιτικά, τα ψαριά φρέσκα και τα όστρακα ημέρας από τον δύτη που έχει η επιχείρηση για να αλιεύει μόνο για το Πρυτανείο. Τα γλυκά είναι φτιαγμένα από τον Ιταλό ζαχαροπλάστη του εστιατορίου.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει ένα μενού με εντυπωσιακή ποικιλία από: φρέσκα ζυμαρικά, ζωντανά θαλασσινά, επιλεγμένα κρεατικά και οικολογικές σαλάτες. Κλασική αξία οι πένες µε µελιντζάνα και ανθότυρο, ενώ η πλούσια λίστα κρασιού περιλαμβάνει ετικέτες από τα καλύτερα οινοποιεία της χώρας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Αν δεν κάτσετε έξω στον πεζόδρομο για να χαζέψετε  την περαντζάδα, διαλέξτε ένα από τα τρία επίπεδά του και χαζέψτε από την ξύλινη καρέκλα σας έργα Ελλήνων καλλιτεχνών όπως οι Γαϊτης,  Φασιανός, Κανιάρης, Κούστας.

Ανοιχτό από τις 10 το πρωί για καφέ και κρουασάν εως τις 2 το βράδυ, σας προσκαλεί να δείτε όλη την Αθήνα να περνάει από μπροστά σας...

Διεύθυνση:Mηλιώνη 7-9 Κολωνάκι /  Tηλέφωνο: 210-3643353

WOMANNOW.GR LOVES...