Πρωτότυπες κι εύκολες DIY ιδέες για το σπίτι σας

d521bd869e57ed51ff6937555f635960Αν έχεις φαντασία και δημιουργικό πνεύμα πραγματικά μπορείς να κάνεις... θαύματα. Δείτε μερικές ιδέες που μπορούν ν΄αλλάξουν την όψη της κρεβατοκάμαρας και του παιδικού δωματίου.

Κρεβάτι: Αυτή η πρόταση θα ενθουσιάσει νέα ζευγάρια αλλά και φοιτητές αφού θα εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα.

Αυτό που χρειάζεστε εδώ, είναι μόνο παλέτες. Θα τρίψετε βέβαια το ξύλο και θα το περάσετε μ΄ένα βερνίκι, θα το αφήσετε δυο μέρες να στεγνώσει για να μην μυρίζει το βερνίκι και το κρεβάτι σας είναι έτοιμο. Βάλτε ένα στρώμα από πάνω, καλύτερα μικρότερο ώστε να έχει στυλ, βάψτε τον τοίχο πίσω στο κεφαλάρι σ΄ένα ωραίο χρώμα, δημιουργήστε ατμόσφαιρα με κεριά και... όνειρα γλυκά!

kids-room-diy-ideaΒιβλιοθήκη: Για εσάς μπορεί να μην είναι βολική η ιδέα αυτή, για το παιδί σας όμως είναι υπέροχη. Γιατί τα μικρά παιδιά δεν έχουν την άνεση να ψάχνουν σε βιβλιοθήκες να βρουν ένα βιβλίο για να ξεφυλλίσουν. Και το πώς θα το βρουν αφού το μόνο που βλέπουν είναι μια λεπτή ράχη, είναι μια άλλη δύσκολη ιστορία... Παίρνετε λοιπόν μερικά κομμάτια ξύλου με μήκος ανάλογα με τον τοίχο σας και πλάτος όχι περισσότερο από 5 εκατοστά και τοποθετήστε τα παραμύθια τους όπως τα βλέπουμε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Ξέρετε πόσο ωραίο θα είναι το δωμάτιο αλλά και πόσο βολικό θα το βρει το παιδί σας;

WOMANNOW.GR LOVES...