Πώς θα βάλετε σωστά το highligter, για λάμψη στο πρόσωπο

Πώς θα βάλετε σωστά το highligter, για λάμψη στο πρόσωπο

Θέλετε λαμπερό δέρμα; Εκτός από τους φυσικούς τρόπους που πρέπει να υιοθετήσετε, όπως να πίνετε νερό, να κάνετε συχνά απολέπιση, καθαρισμό και να μην ξεχνάτε ποτέ την ενυδατική σας κρέμα, μπορείτε να πετύχετε άμεσα με το μακιγιάζ την λάμψη που θέλετε στο πρόσωπό σας. Το... θαυματουργό καλλυντικό είναι το highlighter και μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες μορφές, όπως πούδρα ή υγρό και σε διάφορες τιμές ανάλογα με το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε. Το θέμα είναι όμως, πώς θα φορέσουμε σωστά το highlighter, χωρίς να φαινόμαστε... ιδρωμένες, για ν΄αποκτήσουμε αυτή τη λάμψη που βλέπουμε στα πρόσωπα των μοντέλων και των σταρ.

  • Ο πρώτος κανόνας είναι να μην το παρακάνετε με το highlighter, γιατί η μεγάλη ποσότητα θα έχει αντιαισθητικά αποτελέσματα. 
  • Ο δεύτερος κανόνας είναι να βάλετε το highlighter ακριβώς στις περιοχές που χρειάζεται, για να τραβήξει το φως και τα βλέμματα. 
  • Τρίτος κανόνας, ένα μεγάλο παχύ πινέλο είναι απαραίτητο αν το highlighter σας είναι σε μορφή πούδρας, ένα μικρό σφουγγαράκι αλλά και τα δικά σας δάχτυλα, αν το highlighter είναι σε μορφή υγρή.

Πώς θα βάλετε σωστά το highligter, για λάμψη στο πρόσωπο

Πάμε να δούμε ποια είναι τα σωστά σημεία για να μαγνητίσετε το φως, με τη βοήθεια του μαγικού σας καλλυντικού

1. Στα μάτια, στην εσωτερική γωνία. Δεν χρειάζεται να είστε ακριβείς, μια στάλα υγρού highlighter, ή ένα πέρασμα με ένα μικρότερο πινέλο, είναι μια χαρά. 

2. Στα μάτια, ένα πέρασμα καλύτερα με πούδρα στη μέση. 

3. Στη μύτη, μια κάθετη γραμμή που θα ξεκινήσει από το μέσο των φρυδιών μέχρι την άκρη της μύτης. Ειδικά αυτό, κολακεύει απίστευτα τις γυναίκες που η μύτη τους είναι παχιά, δεξιά κι αριστερά. 

4. Κάτω από τη μύτη, πάνω από τα χείλη, στη νοητή γραμμή της μύτης. 

5. Στο μέτωπο, στο μέσον ακριβώς στην ίδια νοητή γραμμή. 

6. Στα ζυγωματικά, πάνω στο κόκαλο και πάνω από το σημείο όπου θ΄απλώσετε το ρουζ σας.

Πώς θα βάλετε σωστά το highligter, για λάμψη στο πρόσωπο

Αν θέλετε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ σας, κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μην χάνετε καμία! 

WOMANNOW.GR LOVES...