Πώς θα του λείψεις;

"Μου έλειψες"! Υπάρχει ωραιότερη κουβέντα ν΄ακούσεις από εκείνον για τον οποίο χτυπά η καρδιά σου; Σίγουρα όχι και το θέμα είναι να μην περιμένεις απλώς να το ακούσεις, αλλά να τον κάνεις να το νιώσει. Να είσαι μακριά του και να του λείπεις, να σε σκέφτεται, να μετράει τα λεπτά μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο ή να σε συναντήσει! Υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρεις αυτό.

Πώς θα του λείψεις;

Πώς θα του λείψεις;

1. Mην ανοίγεις τα χαρτιά σου αμέσως

Αν είσαι στην αρχή της γνωριμίας σας, κράτα λίγο μυστήριο, μην τα λες όλα αμέσως για σένα, για τη ζωή σου, τι σ΄αρέσει και τι όχι... Πρόσθεσε στην γοητεία σου λίγες άγνωστες ( ή μάλλον αδιερεύνητες ακόμη) πτυχές της κι άστον ν΄αναρωτιέται. Μην έχεις το άγχος να τα πεις όλα για να ξέρει, ας μην ξέρει... Κατάλαβες;

2. Μην είσαι πάντα εκεί που θέλει ή... περιμένει

Με το να σε βρίσκει ανά πάσα στιγμή, όπως καταλαβαίνεις δεν θα τον κάνεις να σε αναζητήσει και δεν θα του λείψεις, αφού θα είσαι πάντα μπροστά του. Φυσικά θέλεις να είσαι μαζί του διαρκώς, αφού είσαι ερωτευμένη, όμως ο έρωτας θέλει λίγα... παιχνίδια. Για να του λείψεις θα πρέπει να μην σε έχει σίγουρη. Να μην ξέρει αν θα σε δει όταν θα θέλει, ή να μη σε συναντήσει (τυχαία) εκεί όπου φαντάζεται. Μην είσαι πάντα διαθέσιμη δηλαδή.

3. Κράτα τα ενδιαφέροντα και τους φίλους σου

Επειδή σου αρέσει αυτός ο τύπος, δεν χρειάζεται να παραγκωνίσεις τις φίλες σου και τις παρέες σου. Μη σου πω πως αυτός είναι ο τέλειος τρόπος για να του λείψεις και να σε σκέφτεται. Να πηγαίνεις στο γυμναστήριό σου, στα ψώνια, στις φίλες σου και να το απολαμβάνεις, γιατί ο χρόνος που περνάτε μακριά ο ένας από τον άλλο σας βοηθάει πολύ (και τους δυο) για να ανάψει η φλόγα του πάθους. Συνέχισε τη ζωή που σε κάνει αυτό που είσαι γιατί αυτό είναι που του αρέσει σ΄εσένα. 

4. Κάντον πάντα να θέλει λίγο ακόμη

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, κάποια στιγμή, όσο κι αν σου είναι δύσκολο, πες του πως πρέπει να κλείσετε. Όταν έχετε βγει έξω, κάποια στιγμή εσύ πάρε την πρωτοβουλία να του πεις να φύγετε. Αποχαιρέτησε τον γλυκά κι άφησέ τον να σε σκέφτεται όλο το βράδυ αλλά και να του λείψεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

5. Πάρε χρόνο

Όταν σου στέλνει μήνυμα, θες αμέσως ν΄απαντήσεις. Μην το κάνεις. Περίμενε λίγο. Για να σε σκέφτεται όση ώρα θα περιμένει την απάντηση. Τον φαντάζεσαι πάνω από το κινητό του να περιμένει να χτυπήσει ο χαρακτηριστικός ήχος του μηνύματος; Μην δείχνεις πως είναι το επίκεντρο του κόσμου κι εσύ άλλη ζωή δεν έχεις.

Γενικά για να του λείψεις πρέπει να μην σε έχει δεδομένη, να μην σε βρίσκει αμέσως μόλις σε αναζητήσει, να μην νιώσει πως είναι εκείνος (και μόνο) όλη σου η ζωή. Φυσικά δεν πρέπει να παίζουμε παιχνιδάκια με τις σχέσεις, όμως στην αρχή ο υπερβολικός ενθουσιασμός κάνει πολλές φορές τους άντρες να "τρομάζουν", οπότε έχε στο νου σου αυτές τις συμβουλές κι εσύ ξέρεις τι θα κάνεις και πώς θα κινηθείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ "ΚΟΛΛΗΣΕΙ" ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook κι ακολουθώντας μας στο Instagram για να παίρνετε έμπνευση κι ιδέες για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή!

WOMANNOW.GR LOVES...