Πώς θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Από τη φύση του ο άνδρας είναι κυνηγός. Μη βλέπεις που επειδή οι γυναίκες έχουν γίνει πιο δυναμικές και οι άντρες κάθονται λίγο πιο... διστακτικά μέχρι να κάνουν την κίνησή τους, έχουν πάψει να είναι κυνηγοί. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες έχουν γίνει και ανυπόμονες και αρκετές φορές παίρνουν το ρόλο του άντρα. Αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες δεν τις κυνηγάνε. Αν λοιπόν είναι έτσι ευχαριστημένοι, τέλεια. Αν όμως εσύ θέλεις να σε κυνηγήσει, γιατί σ΄αρέσει το "παιχνίδι" και θαυμάζεις τον άντρα- κυνηγό, χρειάζεται να ξέρεις μερικά πράγματα.

Πώς θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει

Πώς θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει;

Πρώτ΄απ΄όλα θα πρέπει να δεις τι τύπος είναι ο άντρας που σου αρέσει. Γιατί υπάρχουν άντρες- κυνηγοί, που φαίνονται με τη μία, άλλοι πολύ δειλοί που χρειάζονται το χρόνο τους γιατί φοβούνται την απόρριψη κι αυτοί που είναι κάπου στη... μέση.

Ο άντρας κυνηγός θα κυνηγήσει για την εμπειρία, γιατί τον εξιτάρει η διαδικασία της κατάκτησης. Νιώθει έτσι ζωντανός και τονώνεται ο ανδρισμός του. Αν ανήκει σ΄αυτή την κατηγορία ο δικός σου, θα πρέπει να τον κάνεις να τρέξει πολύ. Γιατί αν με την πρώτη, "πέσεις" με τα γλυκόλογά του, θα χάσει το ενδιαφέρον του και μην τον είδες.

Αν είναι στην κατηγορία του δειλού, θα πρέπει να έχεις πολύ υπομονή και τα παιχνίδια σου να είναι γλυκά και χαριτωμένα. Μην τον απορρίψεις δηλαδή έτσι γιατί νομίζεις πως θα σε κυνηγήσει. Απλώς θα φύγει... τρέχοντας. Ούτε όμως να φανείς πως τον θες πολύ. Πάλι θα φοβηθεί. Πήγαινε με τους ρυθμούς και τους χρόνους του. Εξάλλου εσύ τον θες.

Αν είναι στη μεσαία κατηγορία θα παίξεις με τη γνωστή λογική "μία στο καρφί και μια στο πέταλο". Σε γενικές γραμμές αυτά που πρέπει να θυμάσαι, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει αυτός που σου έχει κλέψει την καρδιά, είναι τα εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

1. Πίστεψε στον εαυτό σου. Nιώσε ότι είσαι πραγματικά μια γυναίκα που αξίζει πολλά κι αν την κατακτήσει κάποιος θα έχει κερδίσει έναν... θησαυρό. Πίστεψε δηλαδή στον εαυτό σου, ανέβασε ενέργεια κι αυτό θα το εκπέμψεις. Δεν εννοούμε να συμπεριφέρεσαι εγωιστικά ή σαν ψώνιο, απλώς να πιστέψεις πως αξίζει να σε κυνηγήσει κάποιος γιατί είσαι υπέροχη!

2. Να μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Αυτό θέλει μια διαχείριση, ανάλογα με τον τύπο του άντρα που έχεις απέναντί σου. Γιατί αν ο αγαπημένος σου είναι λίγο φοβισμένος, πάρει το θάρρος να σου ζητήσει να βγείτε και του πεις "όχι δε μπορώ", θα καταρακωθεί οπότε δεν θα το επαναλάβει. Μπορείς παρ΄όλ΄αυτά να του πεις "θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά έχω μια υποχρέωση με την τάδε (όνομα)... όμως αύριο ή μεθαύριο αν μπορείς κι εσύ, θα χαρώ πολύ να τα πούμε". Στον άντρα κυνηγό, δεν χρειάζεται να δώσεις τόσες εξηγήσεις. Θα του πεις πως δεν μπορείς γιατί πρέπει να πας στο τάδε (μέρος)... και να μιλήσετε άλλη φορά. Βλέπεις τη διαφορά στην αντιμετώπιση των δυο αντρών; Στον ένα δίνεις πιο πολλές πληροφορίες και τον καθησυχάζεις λέγοντάς του με ποιον θα είσαι, ενώ στον άλλο ούτε ανανεώνεις το ραντεβού, ούτε του λες πρόσωπα και πράγματα, παρά μόνο το "πού", ώστε αν, αν λέμε θέλει, να κάνει ένα τυχαίο... πέρασμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ; ΝΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!

Πώς θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει

3. Να μην τον κυνηγάς εσύ. Προφανώς θα πεις "δεν το κάνω", αλλά για άκου. Αν του στέλνεις εσύ μηνύματα ξεκινώντας με το "θα είσαι απόψε στο τάδε μέρος;", ή "γεια τι γίνεται, πώς πήγε η δουλειά που μου έλεγες;", δεν τον αφήνεις να σε κυνηγήσει, γιατί απλώς τον προλαβαίνεις. Κάνε λίγο υπομονή, περίμενε, μην τα θέλεις όλα, τώρα!

4. Να είσαι καλή παρέα. Μια γυναίκα που γελάει με τα αστεία του άντρα που τη συνοδεύει, τον κοιτάει όταν μιλάει, του κάνει ερωτήσεις, τον παρακολουθεί, έχει πράγματα να πει, ξέρει, έχει ενδιαφέρονται, δεν είναι ενοχλητική ή νευρική με το γκαρσόνι, τη φίλη της κλπ. είναι δηλαδή μια καλή παρέα, είναι πολύ εύκολο να κάνει έναν άντρα να την κυνηγήσει, αφού θα θέλει να είναι μαζί της. 

5. Να είσαι ο χαλαρός εαυτός σου. Το κατάλαβες το υπονοούμενο έτσι; Γιατί αν σου πούμε απλώς να είσαι ο εαυτός σου κι εσύ επειδή σου αρέσει πολύ αυτός, είσαι παρορμητική κι ενθουσιώδης κάθε φορά που τον συναντάς, φωνάζεις, γελάς πολύ δυνατά (γενικά κάνεις θόρυβο), τον αγκαλιάζεις και του μιλάς ακατάπαυστα, δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Ενώ αν είσαι χαλαρή, όπως είσαι με τις φίλες σου, ή με τον κολλητό σου, μιλάς, γελάς και συμπεριφέρεσαι όπως είσαι κανονικά, ε ναι, τότε θα σε κυνηγήσει. Γιατί οι άνθρωποι έλκονται από τους αυθεντικούς ανθρώπους. Ένα παράδειγμα είναι οι έρωτες στη δουλειά. Στον εργασιακό χώρο, δεν συμπεριφέρεσαι όπως σ΄ένα μπαρ. Έχεις και σκοτούρες κι άσχημες μέρες, παίρνεις αποφάσεις, μιλάς σοβαρά, κάνεις και τ΄αστεία σου. Είσαι εσύ. Κι όμως στη δουλειά γεννιούνται πολλοί δυνατοί έρωτες. Γιατί ο ένας βλέπει τον αληθινό εαυτό του άλλου.

Γενικά αν θέλεις να τον κάνεις να σε κυνηγήσει, πρέπει να τον αφήσεις. Να του δώσεις δηλαδή την ευκαιρία, τον χρόνο και να έχεις τη διάθεση να τον περιμένεις να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Μπες στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθώντας μας στο Instagram γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σένα που θα σου δώσει έμπνευση!

WOMANNOW.GR LOVES...