Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσεις

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσεις

Χαλάρωση στα μπράτσα; Είναι πράγματι ένα θέμα που απασχολεί πολύ όλες τις γυναίκες, πώς μπορούμε να αποκτήσουμε όμορφα μπράτσα χωρίς χαλάρωση; Πρώτ΄απ΄όλα πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή μας, γιατί στα μπράτσα μαζεύεται εύκολα και γρήγορα το λίπος. Αν μάλιστα δεν γυμναζόμαστε, τότε τα μπράτσα χαλαρώνουν. Άρα μειώνουμε τα λιπαρά από το καθημερινό μας διαιτολόγιο, τρώμε άφθονα φρούτα και λαχανικά, πίνουμε πολύ νερό και αφιερώνουμε λιγότερο από 10 λεπτά την ημέρα στο σπίτι μας, έχοντας δυο βαράκια και μια μπάλα για να καταπολεμήσουμε τη χαλάρωση. Αυτές είναι οι 5 θαυματουργές ασκήσεις για τη χαλάρωση στα μπράτσα, που αν τις κάνετε συστηματικά θα δείτε γρήγορα αποτελέσματα! 

Άσκηση 1 

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσειςΚαθισμένη στο πάτωμα, στηρίζεστε στα χέρια και τα πόδια κι ανασηκώνεστε κάνοντας βυθίσεις.

Άσκηση 2 

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσειςΣε όρθια θέση, γέρνοντας λίγο μπροστά κάνουμε κοπηλατική με δυο ελαφριά βαράκια. Τεντώνουμε λυγίζουμε προς τα πίσω.

Άσκηση 3 

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσειςΞαπλωμένη ανάσκελα, τεντώνουμε τα χέρια με τα βαράκια στο ύψος των ματιών μας κι έπειτα λυγίζουμε τους αγκώνες και πηγαίνουμε τα βαράκια πίσω από το κεφάλι. 

Άσκηση 4 

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσειςΜοιάζει με την άσκηση 3, απλώς είμαστε σε όρθια θέση κάνοντας προβολές κρατώντας αυτή τη φορά μια μπάλα. Έτσι δεν καταπολεμούμε μόνο τη χαλάρωση στα μπράτσα, αλλά γυμνάζουμε όλο μας το σώμα, πόδια και γλουτούς

Άσκηση 5 

Πώς θα καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στα μπράτσα, με 5 ασκήσειςΕπίσης αυτή η άσκηση γυμνάζει όλο το σώμα. Δυναμώνει τον κορμό και καταπολεμάει την χαλάρωση στα μπράτσα. Ξεκινάτε σε θέση σα να κάνατε πους απς. Στέκεστε και φέρνετε εναλλάξ πότε το ένα, πότε το άλλο πόδι δίπλα στον κορμό. 

Αν θέλετε κι άλλα tips για τη γυμναστική, τη διατροφή, το σώμα , την ομορφιά, κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να τα μαθαίνετε όλα, αμέσως! 

WOMANNOW.GR LOVES...