Πως θα καταλάβετε ότι ο άντρας που βγαίνετε, δεν είναι για εσάς!

couple 4 noΣας αρέσει, του αρέσετε, ξεκινήσατε να βγαίνετε ραντεβού, όμως υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν πως αυτός ο άντρας δεν είναι για εσάς! Σίγουρα το νιώθετε ( οι γυναίκες ποτέ δεν κάνουν λάθος σε αυτό), μπορεί όμως να κλείνετε τα μάτια γιατί τον θέλετε πολύ, ή να μην αναγνωρίζετε τα σημάδια. Για να δούμε πώς θα καταλάβετε πως αυτός ο άντρας που βγαίνετε δεν σας κάνει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΆΝΤΡΑ

1.Όταν νιώθετε πως δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας όταν είστε κοντά του

Προσπαθείτε να είστε κάτι άλλο, κάτι που πιστεύετε ότι του αρέσει και κρύβετε τις αληθινές σας ανάγκες, επιθυμίες. Λέτε πόσο σας αρέσει ο γαλλικός κινηματογράφος, επειδή εκείνος τον λατρεύει, ενώ στην πραγματικότητα δεν χάνετε έργο που να πρωταγωνιστεί η Τζένιφερ Άνιστον. Σας αρέσουν τα ταξίδια στις μεγάλες πόλεις, αλλά επειδή εκείνος προτιμάει τα πιο απομονωμένα μέρη, δεν του το αποκαλύπτετε ποτέ και καταλήγετε να ρεμβάζετε μαζί του στην κορφή ενός μικρού ορεινού χωριού.

2. Όταν σας εμποδίζει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για εκείνον

Όταν εσείς προσπαθείτε να έρθετε κοντά του συναισθηματικά, λέγοντας για παράδειγμα "Μου αρέσει να είμαι μαζί σου", ή "Θα θελα να μείνουμε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο, να μαγειρέψουμε και να σου κάνω μασάζ" κι εκείνος το ρίχνει στην πλάκα ή αλλάζει κουβέντα, είναι φανερό ότι δεν θέλει να δεθεί μαζί σας συναισθηματικά.

3. Όταν αποφεύγει να πει πως είστε ζευγάρι

Μπορεί το να βάζουμε ταμπέλες σε σχέσεις και ανθρώπους να είναι λάθος. Και καλό είναι να το αποφεύγουμε. Όταν όμως σε μια κουβέντα με φίλους, τον αποκαλείτε "το αγόρι μου", "ο αγαπημένος μου", ή "είμαστε ζευγάρι" κι εκείνος δυσανασχετεί, καταλαβαίνετε πως δεν θέλει τα ίδια πράγματα μ΄εσάς!

4. Όταν μιλάει με άσχημα λόγια για τις πρώην του 

Όταν ένας άνδρας βγάζει τρελές τις πρώην του, εκτός του ότι είναι ανώριμος (αφού πως γίνεται όλες να είχαν πρόβλημα και εκείνος να ήταν μαζί τους;) φαίνεται πως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της ζωής και των επιλογών του. Αντί να κατηγορεί εκείνες, μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει και ποια είναι η δική του ευθύνη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ

5. Όταν δεν σας καλεί στο σπίτι του 

Αν βγαίνετε μια δυο εβδομάδες, εντάξει, δεν είναι πρόβλημα. Αν είναι 18 χρονών επίσης. Αν όμως ο χρόνος που βγαίνετε ξεπερνάει τον ένα ή δυο μήνες κι εκείνος είναι πάνω από 20 χρόνων, ακόμη κι αν μένει με τους γονείς του, θα πρέπει να μην αποφεύγει να σας καλέσει σπίτι του. Κι αυτές οι δικαιολογίες, είναι ακατάστατο, είναι μικρό κλπ. δεν πιάνουν, αφού έχετε επιλέξει να είστε μαζί του, τον θέλετε όπως είναι!

6. Όταν δεν σας παίρνει μαζί του σε κοινωνικά γεγονότα

Είναι καλεσμένος σε γάμο, σε ένα πάρτι της δουλειάς του στο οποίο οι υπόλοιποι συνοδεύονται και δεν σας ρωτάει αν θέλετε να πάτε μαζί του. Μπορεί μία, δυο φορές αυτό να μπορεί να δικαιολογηθεί. Αν όμως συνεχίζεται, πρέπει να καταλάβετε πως δεν θέλει να εμφανίζεστε μαζί, σαν ζευγάρι, σε μέρη όπου κάτι τέτοιο "επισημοποιείται". Το ίδιο συμβαίνει κι αν δεν σας γνωρίζει τους φίλους και στις παρέες του και θέλει να είστε διαρκώς οι δυο σας. Εντάξει, είπαμε έρωτας αλλά μια φορά να πιείτε ένα ποτό με την παρέα του δεν θα χαλάσει κι ο κόσμος!

7. Όταν δεν έχει προσωπικές φιλοδοξίες 

Η δουλειά του μπορεί να πηγαίνει καλά, αλλά γκρινιάζει πως μένει στάσιμος. Δεν του φθάνουν τα λεφτά και δεν του αρέσει το σπίτι που μένει. Τι κάνει για να τ΄αλλάξει όλ΄αυτά; Αντί να ψάχνει λύσεις, εκείνος βολεύεται στο καθημερινό του πρόγραμμα και στη... γκρίνια. Άρα καταλαβαίνετε εύκολα πως αυτός ο άνθρωπος χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες (δεν είπαμε να θέλει να γίνει πρωθυπουργός) και χωρίς όνειρα, δεν είναι για εσάς!

8. Όταν η πρώην του δεν έχει φύγει από το μυαλό του

Μπορεί να λέει πως χώρισε με δική του πρωτοβουλία, πως δεν πήγαινε άλλο η σχέση που είχε με την πρώην του, πως προχώρησε, μα αν τύχει και τη δείτε μπροστά σας, ή κάποιος να του μιλήσει για εκείνη, τα χάνει, μπλοκάρει και φαίνεται πως δεν την έχει ξεπεράσει. Αυτό δεν σημαίνει πως εσάς δεν σας θέλει, θέλει όμως χρόνο μόνος του για να βρει τον εαυτό του...

Υπάρχουν κι άλλα πολλά σημάδια για να πείτε πως "Αυτός ο άντρας δεν είναι για μένα" κι εσείς μπορείτε ψύχραιμα να τα διακρίνετε. Αν δεν είστε σε θέση να τον αφήσετε αυτή τη στιγμή, γιατί νιώθετε ευάλωτη, πολύ ερωτευμένη ή ανασφαλής, μην πιεστείτε. Απλώς σκεφτείτε τι αξίζετε και πως εκεί έξω υπάρχει ένας αληθινά διαθέσιμος άντρας, έτοιμος να σας δώσει ο,τι χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλής κι ευτυχισμένη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ

WOMANNOW.GR LOVES...