Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ της Αντζελίνας Τζολί (με τέλεια χείλια)

Το μακιγιάζ της Αντζελίνας Τζολί φαίνεται απλό γιατί είναι μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Δείτε όμως πώς γίνεται, γιατί κρύβει μερικά μυστικά. Ειδικά αν θέλετε να αποκτήσετε τα σαρκώδη, χείλη της. Πάμε να δούμε πώς θα κάνετε μόνη σας το μακιγιάζ της Αντζελίνας Τζολί. 

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ της Αντζελίνας Τζολί (με τέλεια χείλια)

1. Πρώτα ξεκινάτε με το μέικ απ που για πιο φυσικό κι απαλό αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε αναμείξει με μια μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας. 

2. Συνεχίζετε με το κονσίλερ και τελειώνετε με πούδρα. 

3. Περνάμε τώρα στα μάτια. Βάλτε αρκετή πούδρα σε σκόνη, κάτω από τα μάτια ώστε την ώρα που κάνετε το μακιγιάζ ματιών, αν πέφτει σκόνη από τη σκιά στο πρόσωπο να φύγει εύκολα με ένα πινέλο μακιγιάζ.

4. Περνάμε με μεγάλο πινέλο μια σκιά για βάση σε μπεζ, κρεμ τόνους.

5. Συνεχίζουμε με μια πιο σκούρα σκιά σε όλο το καπάκι.

6. Κάνουμε τη γραμμή με μαύρο μολύβι κατά μήκος των βλεφαρίδων αλλά και στο κάτω μέρος των ματιών.

7. Με ένα λεπτό πινέλο που το έχουμε βουτήξει σε μαύρη σκιά, ξαναπερνάμε τη γραμμή σα να τη σβήνουμε.

8. Τελειώνουμε στην άκρη του ματιού που με περισότερη μαύρη σκιά, κάνουμε γωνία για να κάνουμε το μάτι να "σηκωθεί" και να φαίνεται αμυγδαλωτό.

9. Για να πετύχουμε ακόμη καλύτερα το αποτέλεσμα του αμυγδαλωτού ματιού, μπορούμε να βάλουμε μια μικρή ταινία σαν λευκοπλαστ που θα πιάνει από την άκρη του ματιού ως το τέλος του φρυδιού. Έτσι δεν πρόκειται να βγούμε έξω από την συγκεκριμένη περιοχή και τη γωνία θα γίνει καταπληκτική.

10. Η Αντζελίνα Τζολί στις επίσημες εμφανίσεις της χρησιμοποιεί ψεύτικες βλεφαρίδες, οπότε αν θέλετε κι εσείς μπορείτε να το δοκιμάσετε. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες να ξέρετε τοποθετούνται πιο εύκολα απ΄ότι τα τουφάκια αλλά τα τουφάκια δείχνουν πιο φυσικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6 ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ

11. Τελειώνετε με μπόλικη μάσκαρα.

12. Πάμε τώρα στα χείλη στα οποία περνάμε πούδρα και με ένα χαρτομάντηλο ταμπονάρουμε για να φύγει η περιττή ποσότητα.

13. Με ένα πινελάκι που έχουμε βουτήξει μέσα σε κονσίλερ, σχεδιάζουμε το περίγραμμα των χειλιών μας. Αν θέλουμε να τα κάνουμε να φαίνονται πιο μεγάλα, "βγαίνουμε" λίγο έξω από τις φυσικές γραμμές.

14. Τώρα με άλλο πινελάκι χειλιών ξεκινάμε να σχεδιάζουμε τα χείλια. Όχι απευθείας με το κραγιόν πάνω στα χείλη. Βάζουμε το πινελάκι στο κραγιόν, παίρνουμε χρώμα και κάνουμε με αυτό το περίγραμμα. Σιγά σιγά γεμίζουμε και τα χείλη.

15. Ταμπονάρουμε ξανά με ένα χαρτομάντηλο.

16. Βάζουμε και ρουζ με ένα μεγάλο πινέλο και είμαστε έτοιμες... σαν την... Αντζελίνα Τζολί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ EYE LINER

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: OI ΠΙΟ HOT ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ 2016-2017

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ σας; Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας!  

WOMANNOW.GR LOVES...