Πως θα γοητεύσετε τους γύρω σας

okΘα σας έχει συμβεί να νιώθετε τα βλέμματα των γύρω σας πάνω σας, όταν είστε πραγματικά καλά. Ίσως όταν συνοδεύεστε από τον αγαπημένο σας με τον οποίο είστε ερωτευμένες. Όταν δεν έχετε κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια να γίνετε όμορφες κι όμως, όλοι σας κάνουν ένα κολακευτικό σχόλιο. Τι γίνεται όταν συμβαίνουν αυτά; Και για να γίνουμε πιο ακριβείς, πώς μπορούμε να γοητεύσουμε τους γύρω μας;

1.Εκφράστε τον αυθορμητισμό σας

Αποδεχθείτε τα αδύναμα σημεία σας, συμφιλιωθείτε μαζί τους κι εκφράστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι. Μη σκέφτεστε αν αυτό που θα κάνετε ή θα πείτε είναι σωστό ή λάθος. Είναι δικό σας. Μια γυναίκα ντροπαλή που κάθεται σιωπηλή σε μια γωνιά, για λίγο θα φανεί μυστηριώδης. Γιατί θα έρθει εκείνη που θα φέρεται αυθόρμητα και θα λάμπει, γοητεύοντας με την προσωπικότητά της τον καθένα.

2. Ξεχάστε τη γνώμη των άλλων

Φυσικά και είναι δύσκολο, είναι όμως το κλειδί. Όταν σκεφτόμαστε πώς μας βλέπουν οι άλλοι, είναι σα να βάζουμε τρικλοποδιές στον ίδιο μας τον εαυτό. Αν πετάξουμε στα σκουπίδια την αγωνία μας "τι πιστεύουν οι άλλοι για μένα" αυτό που θα βγάλουμε προς τα έξω, είναι ανεξαρτησία και δυναμισμό, στοιχεία τόσο ελκυστικά! Εξάλλου συμφιλιωθείτε με την ιδέα οτι δεν μπορείτε να ικανοποιείτε τους πάντες.

3. Σταματήστε να προσπαθείτε να σαγηνεύσετε

Όταν το βάλετε στο πρόγραμμα δεν θα πετύχει. Κι αυτό συμβαίνει γιατί όταν προσπαθούμε απεγνωσμένα να γοητεύσουμε κάποιον οδηγούμαστε συνήθως σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και σίγουρα όχι δικές μας, συμπεριφορές που τελικά μπορεί να διώχνουν μακριά αντί να φέρνουν κοντά τον άλλο.

4. Πιστέψτε στον εαυτό σας

Μη ρωτάτε διαρκώς αν έχετε παχύνει, αν σας πάει αυτό το παντελόνι, ή ότι δεν ξέρετε τι ακριβώς σας συμβαίνει και γι αυτό έχετε πολλά νεύρα. Ο άνδρας που βρίσκεται δίπλα σας δε νιώθει ασφάλεια, καταλαβαίνει πως δεν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, πως έχετε αρκετά προβλήματα που σίγουρα δεν θα ήθελε εκείνος να λύσει. Κι αν εσείς δεν πιστεύετε στον εαυτό σας, γιατί να πιστέψει ο άλλος και να έρθει κοντά σας; Αν έχετε πάρει μερικά κιλά, τι έγινε; Ντυθείτε ανάλογα, ώστε να νιώθετε εσείς καλά με τον εαυτό σας και βγείτε έξω στον κόσμο να τον κατακτήσετε με τη λάμψη σας!

5. Ανοιχτείτε στους άλλους

Γίνετε επικοινωνιακές. Μιλήστε με τα μάτια σας , το χαμόγελο, τις κινήσεις σας και το κυριότερο, μάθετε ν΄ακούτε. Είναι τόσο ελκυστικό για κάποιον να βρει μια γυναίκα που πραγματικά τον ακούει...Εκφράστε τα συναισθήματά σας, προφανώς όχι με ακραίους τρόπους, μπείτε στη θέση του, γίνετε ειλικρινείς και καλλιεργείστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη!

 

Αν καταφέρετε να υιοθετήσετε κάποιους από τους 5 τρόπους, πραγματικά οι γύρω σας θα μιλούν για τη γοητεία σας!

WOMANNOW.GR LOVES...