Πώς θα διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας

Θέλετε να διώξετε την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας; Ενέργεια που έχει "κάτσει" με τον καιρό στους χώρους όπου ζείτε και τελικά μπορεί και να σας επηρεάζει; Να τι μπορείτε να κάνετε για να φέρετε θετική ενέργεια στο σπίτι σας και να διώξετε κάθετι αρνητικό.

1. Τακτοποιήστε και καθαρίστε- Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνετε για ν΄αφήσετε τη θετική ενέργεια να ρέει σε κάθε χώρο του σπιτιού σας. Μην αφήνετε ακαταστασίες και καθαρίζετε από τις σκόνες συχνά.

2. Βάλτε λουλούδια- Τα λουλούδια χαρίζουν τη θετική τους ενέργεια όπου κι αν τα τοποθετήσετε. Ιδανικά βάλτε από ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια στο τραπέζι της τραπεζαρίας και της κουζίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ

3. Πετάξτε τα μαραμένα λουλούδια- Μαραμένα λουλούδια και ξερά φυτά, δίνουν αρνητική ενέργεια στο χώρο σύμφωνα με το feng shui αφού πρόκειται για κάτι "πεθαμένο".Ρίξτε τα αμέσως στο καλάθι των αχρήστων.

4. Κεριά- Αγοράστε κεριά και τοποθετήστε τα όχι μόνο στο καθιστικό όπου δέχεστε κόσμο κι υπάρχει περισσότερη ενέργεια αλλά και δίπλα στο κομοδίνο σας. Ανάψτε τα καθημερινά, γιατί τα κεριά "ρουφούν" την αρνητική ενέργεια.

5. Αιθέρια έλαια- Η πιο αποτελεσματική λύση για να καθαρίσετε την αρνητική ενέργεια στο σπίτι σας, είναι να χρησιμοποιήσετε αιθέρια έλαια και ειδικά τριαντάφυλλο ή γιασεμί. Μπορείτε να ρίξετε λίγες σταγόνες σε ένα ειδικό σκεύος με ρεσό από κάτω ή να ψεκάσετε τον χώρο σας, έχοντας βάλει τα αιθέρια έλαια σε ειδικό σκεύος που ψεκάζει με νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: TA 10 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

6. Αλάτι με νερό- Τοποθετήστε ένα βάζο με νερό και χοντρό αλάτι στο υπνοδωμάτιό σας, ώστε να "καθαρίζει" την αρνητική ενέργεια που δημιουργείται στον ύπνο. Αλλάζετε το νερό κάθε 4 μέρες.

7. Ελέγξτε τα σερβίτσια σας- Ο,τιδήποτε έχετε στα ντουλάπια σας και είναι σπασμένο πετάξτε το. Πιάτα, ποτήρια, πιατέλες, ακόμη και ένα μικρό σπάσιμο να έχουν, ρίξτε τα στα σκουπίδια.

8. Ελέγξτε την τουαλέτα σας- Το καπάκι της τουαλέτας πρέπει πάντα να είναι κλειστό, ώστε να μην "φεύγει" ο πλούτος σύμφωνα με το feng shui. Επίσης πρέπει η τουαλέτα να είναι καθαρή και να τοποθετήσετε και κάποια φυτά κλειστού χώρου εκεί.

9. Τακτοποιημένο χολ- Το χολ του σπιτιού σας πρέπει πάντα να είναι τακτοποιημένο χωρίς παπούτσια από εδώ κι από εκεί, τσάντες, κλειδιά και μικροαντικείμενα. Όλ΄αυτά εμποδίζουν την θετική ενέργεια και την "μπλοκάρουν".

10. Η είσοδος του σπιτιού- Βάλτε έξω από την εξώπορτά σας, δυο γλάστρες με λουλούδια, ώστε να μαγνητίσετε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ

Aκολουθήστε μας στο Instagram για να σας εμπνεύσουμε για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή και στο facebook για να μαθαίνετε κάθετι νέο που ανεβαίνει στο womannow.gr

WOMANNOW.GR LOVES...