Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star

Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star

Φρύδια καλοσχηματισμένα, παχιά, που τονίζουν το βλέμμα. Βλέπουμε τις διάσημες star, πάντα με τέλεια φρύδια κι αναρωτιόμαστε κι εμείς πώς τα καταφέρνουν. Τι μεθόδους ακολουθούν κι έχουν τόσο υπέροχα φρύδια;

Δείτε τις φωτογραφίες με την αλλαγή φρυδιών στην Gwen Stefani και την Megan Fox και θα καταλάβετε τη διαφορά! 

Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star

Το μυστικό λοιπόν λέγεται tattoo φρυδιών. Μια μέθοδος που αποκτά ολοένα και περισσότερες φαν και στην Ελλάδα. Το πρόβλημα βέβαια είναι κάποιες περιπτώσεις που όλοι έχουμε δει το χρώμα στα φρύδια, το σχήμα, η καμπύλη είναι μερικές φορές απογοητευτικά. Γι αυτό, απευθυνθήκαμε  στην ειδικό στο μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, τα tattoo φρυδιών αν θέλετε, την Πηνελόπη Παπαγεωργίου, που έχει φτιάξει την εταιρεία p-prosopo καιι χρησιμοποιεί νέες πρωτοποριακές μεθόδους, για σίγουρο κι αξιόπιστο αποτέλεσμα. Τη ρωτήσαμε τα πάντα και μας έλυσε όλες τις απορίες   

1. Τι είναι το tattoo φρυδιών και πόσο κρατάει;

Είναι σκεφτείτε όπως ένα τατουάζ σώματος, με τον τεχνικό να τοποθετεί καλλυντικό χρώμα στο δέρμα, απλώς όχι τόσο βαθιά. Και κρατάει περίπου 2 χρόνια. 

2. Επειδή έχουμε δει δουλειά σας, πώς πετυχαίνετε να μην φαίνεται "ζωγραφιστό" το φρύδι, αλλά σαν αληθινή τρίχα;

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μέθοδο που χρησιμοποιούμε, την  microblading. Τι κάνει; Προσομοιώνει τις τρίχες (μιμείται δηλαδή απόλυτα την φυσική τρίχα) στα σημεία όπου οι τρίχες έχουν χαθεί. Είμαστε λίγες οι ειδικές στην Ελλάδα που έχουμε εξειδικευτεί πάνω στην συγκεκριμένη μέθοδο που ξεκίνησε από την Ιαπωνία.

3. Πώς επιλέγετε το σχήμα και το πάχος του φρυδιού;

Γίνεται εξέταση της μορφολογίας του προσώπου της κάθε γυναίκας και με βάση κάποιες μετρήσεις, δίνουμε το ιδανικό σχήμα .Πάντα ακολουθούμε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες, σε συνεργασία με την κάθε γυναίκα που κάνει το tattoo φρυδιών. Η μελέτη της μορφολογίας του προσώπου , να ξέρετε πως είναι από τα σημαντικότερα στάδια προετοιμασίας του μακιγιάζ. Τώρα, ο σχηματισμός των φρυδιών είναι πολύ σημαντικός για την ομορφιά και την αρμονία του προσώπου. Το σχήμα, το πάχος και το μήκος των φρυδιών πρέπει να είναι ανάλογα ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου , όμως πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας και την ηλικία αλλά και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. 

Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star

4. Πώς επιλέγετε το χρώμα του φρυδιού;

Το σωστό χρώμα εξαρτάται από το χρώμα της επιδερμίδας, το υφιστάμενο χρώμα φρυδιών και φυσικά αυτό που επιθυμεί η κάθε γυναίκα.Το σωστό χρώμα στο νέο φρύδι έχει να κάνει με την απόχρωση της επιδερμίδες και το πιο συνηθισμένο λάθος, που βλέπουμε να γίνεται, είναι πως οι τεχνίτριες μπερδεύουν το χρώμα του νέου φρυδιού με το χρώμα των μαλλιών της γυναίκας.

Εγώ, πριν αποφασίσω το νέο χρώμα κάνω πολλές ερωτήσεις στην κάθε γυναίκα. Επίσης, ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην σωστή επιλογή χρώματος, Υπάρχουν όμως και χρώματα- κλειδιά για κάθε επιδερμίδα. Αυτό είναι το δικό μου μυστικό, που θα μου επιτρέψετε να μην σας το αποκαλύψω, γιατί εκεί βασίζεται και η επιτυχία της δουλειάς. Έχω μελετήσει πολύ χρωματολογία με αποτέλεσμα να έχω μάθει να εξουδετερώνω με τεχνικές εργασίες, κάποια χρώματα σε άσχημα φρύδια… Έχετε δει κι εσείς φαντάζομαι αποκρουστικά κόκκινα, γκρι, μπλε φρύδια έτσι; Αυτά εννοώ! 

5. Πώς είναι η διαδικασία, τι κάνετε και πόση ώρα διαρκεί; 

Η διαδικασία είναι ως εξής: Πρώτα σχεδιάζω το σχήμα του φρυδιού, έπειτα επιλέγω το χρώμα, εφαρμόζω αναισθησία τοπική και κάνω την εφαρμογή. Όλο αυτό διαρκεί συνολικά περίπου 2,5 ώρες. ,

Πώς θ΄ αποκτήσεις τα τέλεια φρύδια των star

6.Πονάει το τατουάζ φρυδιών;

Είναι πολύ υποκειμενικό πράγμα ο πόνος. Άλλες γυναίκες νιώθουν σα να τους ακουμπάει το τσιμπιδάκι των φρυδιών, άλλες σα να κάνουν τατουάζ. Καμία πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει φύγει από την εφαρμογή. Ίσως γιατί ξέρουν πως το αποτέλεσμα θα τους ανταμείψει 

7. Καλύτερο αποτέλεσμα έχει κανείς που έχει φρύδια ή που έχει μια λεπτή γραμμή σχεδόν κατεστραμμένη;

Όλες  οι περιπτώσεις είναι διαχειρίσιμες. Για εμένα μεγαλύτερη πρόκληση για την δουλειά μου, είναι μια γυναίκα με φρύδια κατεστραμμένα ή σχεδόν κατεστραμμένα που θα ξεκινήσω να τα φτιάχνω από την αρχή.

8. Τώρα τι είναι στη μόδα, τι σας ζητούν οι γυναίκες; 

Tα παχιά καλοσχηματισμένα φρύδια είναι η τελευταία τάση της μόδας κι αυτά μου ζητούν οι περισσότερες γυναίκες

9. Αν αλλάξει η μόδα, πώς αφαιρείται το tatoo;

Με μια πρωτοποριακή μέθοδο, το tattoo remover, που αφαιρεί όλα τα χρώματα και δίνει λύση ακόμη και στα πιο δύσκολα και πολυχρωματικά τατουάζ. Δεν δημιουργεί ουλές και δεν πονάει όσο το laser. Επίσης κοστίζει πολύ λιγότερο. Τέλος, η θεραπεία αυτή έχει εγκριθεί από ολους τους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα τατουάζ φρυδιών, κάντε κλικ εδω!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η Πηνελόπη Παπαγεωργίου, κάντε κλικ εδώ! 

WOMANNOW.GR LOVES...