Πώς ν΄αποκτήσετε υπέροχη πλάτη

Μια όμορφη, βελούδινη, γυναικεία πλάτη είναι πραγματικά πειρασμός! Θέλει όμως περιποίηση η πλάτη μας. Πώς ν΄αποκτήσετε υπέροχη πλάτη; Και ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θα την δείχνετε με καμάρι φορώντας τα υπέροχα εξώπλατα φορέματα και τις μπλούζες σας... Τι μπορείτε να κάνετε

Πώς ν΄αποκτήσετε υπέροχη πλάτη

Πώς ν΄αποκτήσετε υπέροχη πλάτη

1. Πρωτ΄ απ΄όλα μην ξεχνάτε όταν γυμνάζεστε να κάνετε ασκήσεις και για την πλάτη σας. Με λάστιχα, βαράκια και τώρα στις διακοπές έχετε την ευκαιρία να την γυμνάσετε με τον καλύτερο τρόπο. Το κολύμπι! Ζητήστε στο γυμναστήριο να σας δείξουν τα όργανα που γυμνάζουν τους μυς της πλάτης και κάντε μερικές επαναλήψεις σε 2 σετ. Θα δείτε πολύ σύντομα αποτέλεσμα, γιατί στην πλάτη δεν συγκεντρώνεται λίπος οπότε οι γραμμώσεις θα φανούν.

Πώς ν΄αποκτήσετε υπέροχη πλάτη

2. Να κάνετε συχνά πήλινγκ ή να τρίβετε την πλάτη σας με λούφα ενώ κάνετε μπάνιο. Έτσι βοηθάτε να φύγουν τα νεκρά κύταρα το δέρμα της πλάτης ανανεώνεται και γίνεται λαμπερό.

3. Περάστε την πλάτη σας με λάδι ή μια καλή ενυδατική κρέμα. Μια ακόμη καλύτερη ιδέα, λόγω της δυσκολίας να το κάνετε μόνες σας, είναι να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να το κάνει.

4. Αν έχετε ακμή στην πλάτη, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα γι αυτό μην κάνετε πειράματα και ζητήστε τη συμβουλή ενός δερματολόγου.

5. Τέλος μην ξεχνάτε να βάζετε πάντα αντιηλιακό όταν είστε στον ήλιο και να ξεκουμπώνετε το σουτιέν του μαγιό σας όταν κάνετε ηλιοθεραπεία, για να μην έχετε άσπρα σημάδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ Θ΄ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΟ ΣΩΜΑ;

Μπείτε στη μεγάλη παρέα του womannow.gr κάνοντας like στη σελίδα μας στο facebook για να παίρνετε ιδέες κι έμπνευση για μια ακόμη πιο όμορφη ζωή!

WOMANNOW.GR LOVES...