Πώς να του πω ότι μου αρέσει;

LOVE1Τον είδες, σου αρέσει, τον σκέφτεσαι, τον συναντάς, κοιμάσαι, ξυπνάς και δεν μπορείς να τον βγάλεις από το μυαλό σου. Και τώρα τι κάνεις; Σκέφτεσαι πια πως θέλεις να του πεις ότι σου αρέσει αλλά πώς θα το κάνεις αυτό; Ηρέμησε κι έλα να δούμε μαζί πώς θα το κάνουμε αυτό και μάλιστα με επιτυχία.

  • Υπάρχουν πολλοί άνδρες που τους αρέσει να αποκαλύπτει μια κοπέλα τα συναισθήματά της προς αυτούς. Και μάλιστα, πρώτη. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που θέλουν να αισθάνονται κυνηγοί και ίσως κάτι τέτοιο τους "ξενερώσει". Δες σε ποια κατηγορία ανήκει. Πώς θα το μάθεις; Κάνοντας μαζί του κουβέντες επί του θέματος με αφορμή μια φίλη (ή μια φανταστική καλύτερα) που θέλει να το κάνει ή ήδη το έκανε και ζήτησε την άποψή του. Εκεί θα καταλάβεις.
  • Δες πώς συμπεριφέρεται απέναντι στις άλλες γυναίκες και σ΄εσένα. Αυτό για να καταλάβεις αν θα πετύχεις τον σκοπό σου γρήγορα. Σου μιλάει; Σε κοιτάει; Γελάτε μαζί; Αν απαντήσεις "όχι" σε όλα, τότε ίσως είναι δύσκολα τα πράγματα, οπότε για ξανασκέψου το για να μην πέσεις από τα σύννεφα όταν του μιλήσεις για τα συναισθήματά σου.
  • Για σκέψου, γιατί θέλεις να του πεις ότι σου αρέσει; Έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχει κάνει την πρώτη κίνηση; Μήπως μόλις τον γνώρισες; Αν απάντησες "ναι" στην πρώτη ερώτηση δες μήπως είναι "κολλημένος" με καμία πρώην του ή μήπως τώρα ενδιαφέρεται για κάποια άλλη. Μάθε από τον κύκλο του. Αν όμως απάντησες "ναι" στη δεύτερη ερώτηση, τότε μήπως πρέπει να περιμένεις λίγο και να δείξεις το ενδιαφέρον σου διακριτικά μεν αλλά να δούμε κι αυτός τι θα κάνει; Μπορεί απλώς να χρειάζεται λίγο χρόνο ο άνθρωπος.
  • Πολύ βασικό είναι η ηλικία του. Αν είναι αρκετά μεγαλύτερός σου, ίσως να μη χρειαστεί να του το πεις, θα το έχει καταλάβει ή δώσε του το να το καταλάβει κι αν του αρέσεις, σίγουρα θα κάνει κίνηση. Αν είναι μικρότερος σου ή συνομήλικος, μπορείς με τον τρόπο σου να του το πεις αλλά όχι ευθέως. Ίσως να του το δείξεις με διάφορους τρόπους και πάνω στην κουβέντα μπορεί ν΄αρπάξει την ευκαιρία (κι εσένα στην αγκαλιά του!!!) και να κάνει την πρώτη κίνηση.
  • Το βλέμμα σου, ο τρόπος που του μιλάς κι η διάθεση σου μπορεί να δηλώνουν ξεκάθαρα ότι σου αρέσει. Γιατί δεν τα χρησιμοποιείς;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

  • Αν τελικά θέλεις να του το αποκαλύψεις, κάνε το σωστά. Βρες τον κατάλληλο χώρο, χρόνο (σίγουρα όταν θα είστε οι δυο σας) και με αυτοπεποίθηση κι άνεση πες του το. Το πιο πιθανό είναι πως κανένας άνδρας δεν αρνείται σε ένα τόσο αποφασιστικό κορίτσι (όπως εσύ) αλλά ακόμη κι αν σου δείξει πως δεν ενδιαφέρεται μην το πάρεις προσωπικά. Σκέψου πως αυτή τη στιγμή θέλει κάτι άλλο, όχι πως δεν θέλει εσένα. Μην ξανακάνεις άλλη προσπάθεια φυσικά και να είσαι σίγουρη πως κατά 99% αργά ή γρήγορα θα... επιστρέψει. Ίσως να ήθελε χρόνο για να συνέλθει από την αποκάλυψη. Φόρεσε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο, δώσε του ένα φιλί (στο μάγουλο) κι άσε τον να νιώσει με τον αέρα σου τι χάνει!!!

 ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ;

Θέλετε κι άλλα θέματα για σχέσεις, φλερτ, άντρες; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook γιατί ετοιμάζουμε πολλά που ίσως σας ενδιαφέρουν!

WOMANNOW.GR LOVES...