Πώς να πλύνω τα μαξιλάρια μου;

28c258631b87c6ded9cf2e6549fb80e1Πόσες φορές έχετε πλύνει τα μαξιλάρια του ύπνου; Αν δεν μπορείτε καν ν΄απαντήσετε στην ερώτηση, ελάτε τώρα να το κάνουμε μαζί εύκολα και γρήγορα και θα δείτε πόσο ευχάριστα θα σας παίρνει το βράδυ ο ύπνος.

1. Δείτε πρώτα τις ετικέτες

Αν πλένονται στο πλυντήριο τέλεια, αν θέλουν στο χέρι, βάλτε σε μια λεκάνη χλιαρό αλλά όχι καυτό νερό και πράσινο σαπούνι, μουλιάστε τα για λίγο και ξεβγάλτε. Αν θέλουν στεγνό καθάρισμα, τότε καλύτερα δώστε τα στο καθαριστήριο.

2. Για το πλυντήριο 

Τα περισσότερα μαξιλάρια μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο. Σε χαμηλή θερμοκρασία όμως, σε γρήγορο πρόγραμμα και με ήπιο στύψιμο. Αν είναι πουπουλένια τα μαξιλάρια βάλτε στον κάδο κι ένα δυο μπαλάκια του τένις κι αυτό για να μην πάει όλο το πούπουλο σε μια μεριά αλλά να κατανεμηθεί ομοιόμορφα.

Μην βάζετε μαλακτικό, χλωρίνη κλπ και τοποθετήστε τα αν γίνεται σε κάθετη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ

3. Φοβάστε μην τρυπήσουν; 

Αν φοβάστε μην τρυπήσουν πλύντε τα μαζί με την μαξιλαροθήκη. Δεν θα γίνει η τέλεια δουλειά αλλά από το να μαζεύετε πούπουλα μετά... καλύτερα.

4. Απλώστε τα 

Το στέγνωμα είναι πολύ βασικό για τα μαξιλάρια σας. Βγάλτε τα στον ήλιο μέχρι να είστε εντελώς σίγουρη πως έχουν στεγνώσει τελείως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 2 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΞΥΠΝΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

WOMANNOW.GR LOVES...