Πώς να καταλάβετε έναν serial dater

vintageΣτον κόσμο του online dating, πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν αληθινή, σοβαρή, ειλικρινή δέσμευση. Υπάρχουν όμως και οι... serial daters: εκείνοι που απολαμβάνουν το διαδικτυακό φλερτ μόνο και μόνο για την χαρά του κυνηγιού και τον ενθουσιασμό που τους προκαλεί η ιδέα ενός ακόμη ραντεβού στα τυφλά.

Η συγκεκριμένη κατηγορία αυτών των ανδρών, έχουν την τάση να βγαίνουν με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα ή να βγαίνουν ένα ή δύο ραντεβού και στη συνέχεια να προχωρούν στην επόμενη. Γι' αυτό, αν αναζητάτε μακροπρόθεσμη δέσμευση, καλό θα ήταν να τους αναγνωρίζετε και να τους αποφεύγετε. Οι παρακάτω ενδείξεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που σας φλερτάρει είναι serial dater.

Σας στέλνει αποστασιοποιημένα ή καθυστερημένα μηνύματα
Η πιο πιθανή αιτία για τα αργοπορημένα ή απόμακρα μηνύματα που παίρνετε είναι ότι ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλείτε την ίδια ώρα με εσάς επικοινωνεί ταυτόχρονα με άλλες γυναίκες. Είστε σίγουρες ότι θέλετε να βγείτε με έναν άνθρωπο που δεν έχει την πλήρη προσοχή του στραμμένη επάνω σας;

Σας μπερδεύει με κάποιαν άλλη
Αν κάποιος βγαίνει ταυτόχρονα με πολλές γυναίκες, είναι πολύ πιθανό να συγχέει την μία περίπτωση με την άλλη. Έτσι, αν για παράδειγμα σας ρωτήσει πώς ήταν η μέρα σας στο γραφείο ενώ εσείς ήδη του έχετε πει ότι εργάζεστε στο σπίτι ή σας ρωτήσει τρεις φορές σε μια εβδομάδα ποια είναι η αγαπημένη σας ταινία, είναι φανερό ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Ένα σημάδι ακόμη είναι να πάρει αμυντική στάση, κάθε φορά που εσείς τον διορθώνετε για τις «αστοχίες» του.

Βιάζεται να προχωρήσετε
Μήπως ο άνθρωπος με τον οποίο μιλάτε τις τελευταίες ημέρες ζητά να σας συναντήσει αμέσως ή, κατά τη συνάντησή σας, δείχνει υπερβολικά βιαστικός να προχωρήσετε παραπάνω; Η επιλογή για τον αν θα το κάνετε είναι αποκλειστικά δική σας, μην παραξενευτείτε όμως αν, μετά το τετ-α-τετ σας, γίνει καπνός σπεύδοντας να προχωρήσει στο επόμενο διαδικτυακό ραντεβού του.

Μια σοβαρή ένδειξη, επίσης, είναι το να ακούει μόνο επιφανειακά τις απαντήσεις σας στις ερωτήσεις που σας απευθύνει, κάνοντας φανερό ότι δεν θέλει πραγματικά να σας γνωρίσει.

 

WOMANNOW.GR LOVES...