Πώς να αλλάξετε το σχήμα των ματιών σας

eca49dccda41a529866cfa5a94f415a7Το μακιγιάζ και ειδικά στα μάτια όταν ξέρουμε πώς να το κάνουμε, μπορεί να βελτιώσει μικρές ατέλειες που έχουμε και να αναδείξει το ωραιότερό μας πρόσωπο. Βρείτε εσείς πώς είναι το σχήμα των ματιών σας κι αλλάξτε το με ένα μολύβι κι ένα πινέλο. Ας δούμε πώς!

1. Αν τα μάτια σας είναι καθοδικά. Παίξτε με ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες σκιές. Βάλτε σκιά ανοιχτόχρωμη στο κινητό βλέφαρο και σκουρόχρωμη στην εξωτερική γωνία μόνο όμως στο πάνω βλέφαρο. Βάλτε μπόλικη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και ειδικά στην εξωτερική γωνία. 

2.Αν έχετε μικρά μάτια. Kάντε μια γραμμή με μαύρο μολύβι κατά μήκος των πάνω και των κάτω βλεφαρίδων κι ενώστε τις γραμμές στην άκρη δημιουργώντας γωνία, περίπου στο ύψος λίγο πριν τελειώνει το φρύδι. Βάλτε άσπρο ή μπεζ μαλακό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.

3.Αν έχετε μικρό καπάκι. Αυτό το μακιγιάζ ματιών δεν ενδείκνυται σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας καθώς θα τονισθεί περισσότερο η χαλάρωση που υπάρχει στο βλέφαρο. Αν όμως είστε κάτω από 50 κάντε το εξής. Βάλτε ένα ελαφρύ bronzer ή σκιά σε τέτοιους τόνους από το κόκαλο του βλεφάρου ως το φρύδι. Αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα, ένα bronzer με πορτοκαλί απόχρωση θα κάνει τα μάτια σας να αναδείξουν το χρώμα τους!

4. Αν έχετε στενά μάτια. Με μολύβι κάντε μια γραμμή κατά μήκος του πάνω βλεφάρου, τραβώντας την αρκετά προς τα έξω (όχι περισσότερο από εκεί που τελειώνει το φρύδι). Βάλτε μια μαύρη, γκρι ή καφέ σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού, στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο. 

Αν θέλετε να κάνετε ένα  έντονο μακιγιάζ ματιών βήμα βήμα, κάντε κλικ εδώ!

Αν θέλετε να δείτε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ που θα κάνετε στα μάτια σας, κάντε κλικ εδώ!

WOMANNOW.GR LOVES...