Ποιο είναι το σωστό χρώμα κονσίλερ: Για μαύρους κύκλους, σπυράκια

Ποιο είναι το σωστό χρώμα κονσίλερ: Για μαύρους κύκλους, σπυράκια

Το κονσίλερ είναι το πιο απαραίτητο καλλυντικό για ένα τέλειο μακιγιάζ, από το πρωί εως το βράδυ. Το βάζουμε κάτω από τα μάτια για να καλύψουμε μαύρους κύκλους, σε διάφορα σημεία του προσώπου για να κρύψουμε κοκκινίλες, σπυράκια και ουλές, τελικά όμως καταφέρνουμε να έχουμε μια αλαβάστρινη επιδερμίδα; Πολλές φορές όχι, γιατί το χρώμα στο κονσίλερ είναι το μυστικό. Τι εννοούμε;

Άλλο χρώμα κονσίλερ θα χρησιμοποιήσει μια γυναίκα με λευκή επιδερμίδα που θέλει να καλύψει τους μαύρους κύκλους της (γιατί οι μαύροι κύκλοι έχουν άλλη απόχρωση), κι άλλο μια γυναίκα με σκούρα επιδερμίδα. Ένα σπυράκι δεν μπορεί να καλυφθεί με το γνωστό ανοιχτόχρωμο κονσίλερ στο χρώμα του δέρματος κ.ο.κ.

Δείτε λοιπόν ανάλογα με τις ανάγκες σας, την παλέτα των κονσίλερ που θα καλύψουν τυχόν ατέλειες και θ΄αναδείξουν το πιο υπέροχο πρόσωπό σας! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Ανοιχτό πράσινο κονσίλερ 

Το πράσινο εξαφανίζει οποιαδήποτε κοκκινίλα στο πρόσωπο, όπως ακμή, σπυράκια, ουλές. Ξεκινήστε με κονσίλερ σε ανοιχτό πράσινο χρώμα, βάζοντάς το πάνω στα σημεία που εμφανίζουν κοκκινίλα κι από πάνω, με ένα πινέλο περάστε ένα ελαφρύ κονσίλερ στο χρώμα του δέρματός σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 3 ΤΙPS ΚΑΙ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΑΣ

Μωβ ανοιχτό κονσίλερ 

Το μωβ εξουδετερώνει την κιτρινίλα και είναι ιδανικό αν το μέρος κάτω από τα μάτια σας είναι χλωμό. Βάλτε μια πινελιά μωβ ανοιχτού κονσίλερ, δουλέψτε το μέχρι να φύγει η ωχρότητα στο σημείο που σας ενδιαφέρει και περάστε από πάνω το συνηθισμένο κονσίλερ σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ

Κίτρινο κονσίλερ 

Αν έχετε μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και η επιδερμίδα σας είναι λευκή, το κίτρινο κονσίλερ ανακατεμένο με κονσίλερ στην απόχρωση του δέρματός σας και λίγη διάφανη πούδρα από πάνω θα κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται ξεκούραστο και θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ροζ κονσίλερ για σκούρες επιδερμίδες 

Αν είστε πολύ μελαχροινή, τότε οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια σας δεν είναι σε μωρ απόχρωση όπως στις λευκές επιδερμίδες και θα χρειαστείτε ένα ροζ κονσίλερ για να εξαφανιστούν. Μ΄άλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, στο κόκαλο κάτω από τα φρύδια και στη μύτη σας για ένα πιο εντυπωσιακό και ζεστό αποτέλεσμα!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΕΛΕΙΑ ΚΟΝΣΙΛΕΡ- ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Θέλετε κι άλλες ιδέες για το μακιγιάζ, το στυλ, τα μαλλιά, τη διακόσμηση; Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook, γιατί κάθε μέρα κάτι νέο έχουμε για σας! 

WOMANNOW.GR LOVES...